seher_edz Kızlarrrr cinsiyetler belli mi nasıl gidiyor bizim cinsiyetimiz 13 den beri belli erkek sizlerin neler nasıl ilerliyor gebelik gelin sohbet edelim ☺️🤍
sibelaydin0206 seher_edz 10 dan beri erkek diyor doktorumuz dün 15. Hafta kontrolü vardı yine erkek dedi 31 temmuz beklenen doğum🥲🥲🥲
elifin_ seher_edz 16+5 im, 12 haftalıktan beri cinsiyeti biliyoruz. Bizimkiler de erkek olacak inşallah 🌸
elifsn23 Merhaba ben ya haziran ya temmuz annesi olacağım 18 olduk ama göstermemekte ısrarcı 😂 detaylıda öğrenebiliriz inşallah
fatmaa51 elifsn23 hareketlerini hissediyor musunuz bebeğinizin benim ilk hamileligim 16.haftadayim ama.h8c hissetmiyorum
beautiful_ seher_edz aslan Burcu Allah’ım 😂😂 zaten bir yay erkeğim var bakalım bu aslan Burcu kız mı erkek mi
Anneadayiozlem 14+5 im şuanda 12 de gittiğimde sormadım devlet hastanesi diye söylemez diye düşündüm pazartesi günü ikili-üçlü tarama testi olacak orda daha uzun bakılacağı için belki söyler diye umut ediyorum
birbebekveannesi_ Ya 18+3 haftalık olduk yarın kontrolüm var inşallah bu sefer cinsiyetini öğrenicez ❤️
melismersin seher_edz benimde yılbaşında belli olmuştu. 12. Haftada. Kızım olucak inşallah. Tomris Leylamız 🩷 3 4 gündür bel ve kuyruk sokumu ağrım başladı ve kasık ağrısı. 17+1 im 🥹
sineminkooo melismersin bende 16+3 üm dün gittim cinsiyet için erkek dedi ama dediğin gibi kuyruk sokumu ve kaşık ağrısı bende de var 🥹🥹 özele gittim ama emin değilim yarın başka bi doktora gidicem valla 😅 19 Temmuz gösteriyor kısmetse doğum 😌🫶🏻
jlde melismersin ben de 17+3 üm ben de 8 ocakta gitmiştim kız demişti sonra bir daha gitmedim haftaya yine gideceğim inşallah değişmemiştir cinsiyet 🤲