Momlife_ Philips avent düşünmüştüm ben ama o da anne memesine yakın olduğu için bebek onu alıp anneyi kabul etmiyormuş diye duydum bu doğru mu ne önerirsiniz
juli_naz Momlife_ benim ebem Philips avent 2 almıştım oda onayladı ve doğdu günden başladım emzirme ve mama ..bir sorunda yaşamadım
elinaz1 Momlife_ biberon ve emziğin markası farketmeksizin meme rettine yol açıyormuş. Bebeği beslemek için ya enjektör ya bir kap yardımı ile beslemek öneriliyor . (Ben avent almıştım)
papatyakokulugece Momlife_ yoo ediyor çevremde iki yaşına kadar meme ve biberon giden var çocuk iki yaşında zorla bıraktı hâlâ istiyordu
Es07 Bugün eğitimde emzirme konuydu Asla emzik ve biberon önermiyor ebe Anne göğüsü ve emzirme öneriyor Bu yüzden hiç bir şey almadım çantama koymadım
Momlife_ Es07 mecbur mama veriliyor bazen süt gelmez ya da az gelirse diye ondan almayı düşündüm bende emzik alıcam yine de uykuda tutsun diye
Havin49_ Es07 yani Cnm çocuk meme emmezse neyle vericen mamayı emzik önermiyorlar evet ama bazı bebekler kolik oluyor ve onunla susuyor bi kötülük değil bence oğluma 3 günlğkken verdim tam 1 yaşında kestim bi sorun olmadı
Es07 Momlife_ Mama gerektiğinde hastanede veriliyormuş enjeksiyonla Biberon ve emziğin zararlarını anlattı İnanın önermiyor ebe Bağımlılıklardan tutun da meme reddine kadar uzuyor
Momlife_ Es07 kaç haftalıkken başlanıyor kursa bende gitmek istiyorum doktorun mu söylüyor onu kayıt için
juli_naz Momlife_ ilk şişe 125ml onunla başladım …bu buyunu yeni aldım onun biberonu 3 ama ben iki numarayı kullanıyorum büyük şişede de
papatyakokulugece Momlife_ ben aldım dogumdan önce kullanıyorum çocuk bes aylık meme reddi falan yapmadı zaten diyorum ya biberon kullanıp iki yaşında zorla memeden kesmeye çabalayanlar var çevremde
Es07 Momlife_ Bir damla sütle başlayıp Birkaç güne her şeyin düzeldiği bir süreç Sütüm gelecek diye inanmak en büyük başarı İnşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize cnm
Momlife_ Es07 inşallah 🙏 sütüm gelecek bence hissediyorum ama almaz kabul etmez diye korkuyorum biraz uç sorunum da var maalesef