nursenasu27 dilaraat mutlaka canım insanın psikolojisi de bozuluyor sonra noldu nolacak niye hareket etmiyor falan diye
dilaraat nursenasu27 o da var dimi 3 ay geçsin diyoruz ama yeni bir sekme açılıyor kafamızda😂 hayırlısı inşallah🤍
fehuvenus orhismommmmmm nursenasu27 kızlar bu cihazı ben de çok istiyorum ama zararlı diyolar bir yanım da korkuyor. Ne sıklıkla kullanıyorsunuz, doktorunuz ne dedi?
nursenasu27 fehuvenus radyasyon içermiyor sonuçta bunlar o zaman doktor muayenesine de gitmeyelim ki sağlık ocağına gebe izleme gittiğin zaman böyle bir cihazla bebeğin kalp atışlarına bakıyorlar bunlar ve doktordaki cihaz ses dalgalarıyla çalışıyor. Bende arttırıyorum iki defa gebeyken mr filmi çekildim😅
fatmaa51 orhismommmmmm 16 haftalık hamileyim kızım olacak benimde ama ben hissetmiyorum hiçbirsey siz kaçıncı haftada hissettiniz
eed21 Bende korkuyordum doktorumda olumlu düşün olumsuzu düşünme diyordu sanki çok kolay diyprdum kendi kendime 😂 sonra anladım herkeste bu korku oluyor annelikten böyle hissediyoruz. Mümkün olduğunca dikkatinizi dağıtın böyle düşündüğünüzde
dilaraat eed21 evet herkes neden böyle düşünüyorsun diyor içimden siz nereden anlayacaksınız beni diyorum😂
melismersin nursemaa_1 bende 17+1 im. Dün biraz benim için zor geçti ağlamalı streslenmeli sinirlenmeli. Dünden beri çok hareket etmiyor gerginim o yüzden bugünde bebeğim hareket etmiyor diye. Önceki günler kıpır kıpırdı çünkü 😔 hamiş anneleri üzmeyin 😔
damlasv dilaraat hamilelik belirtileriniz bir anda geçmediği sürece bir sorun yoktur hiç kötü düşünmeyin sağlıkla büyüyordur