gulluylmz orhismommmmmm Hahaha çok tatlısınız ya 🥰 başlarda bende diyodum keşke bi cihaz olsa diye bilmiyodum böyle bişey olduğunu sağlık ocağı takibinde görmüştüm banada mantıklı gelmişti hatta eşimde alsak mı acaba diyodu şimdi 36 haftalık olduk☺️
bsrelif Bende o cihazdan çok almak istiyordum ama çocuğu çok ısıttığı için önermedi kimse bende almak istemedim
orhismommmmmm bsrelif yorumlar gayet iyi doktor tavsiyesiyle aldım doktora sormadan bişey yapılmaz makınadan da sıcaklık gelmıyo ama
nursemaa_1 dilaraat ben hala korkuyorum 17. Haftadayim ya doktora gittiğimde kalbi durmuş derse diye ödüm kopuyor çok şükür bı şey de yok iç güdüsel olarak endişeden geliyor galiba
melismersin nursemaa_1 bende 17+1 im. Dün biraz benim için zor geçti ağlamalı streslenmeli sinirlenmeli. Dünden beri çok hareket etmiyor gerginim o yüzden bugünde bebeğim hareket etmiyor diye. Önceki günler kıpır kıpırdı çünkü 😔 hamiş anneleri üzmeyin 😔
Gullllll1907 dilaraat ben her gün düşünüyordum bi kere gecenin körümde kadın doğum acile gittim şuan 26 haftalık 20 haftadan sonra rahatlıcaksın çünkü hareketlerini hiisediceksin
UmutluYasam dilaraat ben 🙋🏻♀️ Bir kalp durması yaşadım maalesef sürekli aklıma bu geliyor kendimde işaret arıyorum. 8 haftalık hamileyim doktor banada 1 ay sonra gel dedi zaman nasıl geçecek bilmiyorum canım ama yalnız değilsin asla 🥲
alyoo orhismommmmmm Ohaaa duyuluyor mu peki güvenilir mi ve tehlikeli bişey midir bilgilendirin bizi hemen 😂😂
orhismommmmmm alyoo canım ben doktora sordum sıkıntı yok ama her dk da dinleme dedi. Trendyol yorumları da çok iyi herkes memnun tavsiye edilir panik biriysen
alyoo orhismommmmmm Şimdi baktım genel yorumları çok iyi normalde özele gidiyorum ama bir ay beklemek gerçekten ilk başlarda çok can sıkıcı yarın devlete randevu aldım sorayım doktora hemen alıcam
orhismommmmmm alyoo bende özel takiplıyım ayda 2 gidiyorum bide devlete başladım bu cıhazı aklıma takıldığı zaman kullanıyorum
selma128 dilaraat dilaraat 17 haftaligim ayni korkular hala var 🥰 dua et canim bebisin icin saglikla al kucagina