Merhaba , bu doktorun tavrı bana çok tanıdık geldi . Bende özel takipliydim ilk gebeligimde ve deliler gibi normal doğurmak istiyordum . En başından beri bunu konuşmuştuk . Ta ki 40+0 olduğum gün beni sezaryene zorlamaya başladı . Doguramazsin zaten catin basık, boyun kısa . normal denersin sezaryene döner , gece 12den sonra birşey yeme yarın sabah sezaryene gel diye konustu . Odasından ağlayarak çıktım sancım falan yoktu . Başka doktora randevu aldım ertesi gün için . Gece sancılarım başladı ve şehir hastanesine gittim dogurdugumdan emin olmak için . Ordaki doktor doguruyorsun dogumhaneye alalım deyince nasıl yani ben normal doguramazmisim , kemiğim basıkmis vs diye durumu anlattım . Ozelde takipliydim dedim . Evet kemiğin basık ama bu kesinlikle normal doguramazsin anlamına gelmez , istersen o doktora git ama sezaryene alacak belli vs diye orda kalmaya ikna etti . Şehir hastanesinde 3 saat içinde normal doğum yaptım . Bunun üstüne 1 gebelik daha geçirdim ve yine şehir hastanesinde normal doğum yaptım . Demem o ki sezaryene zorlaması ve kararını etkilemesi bence doğru değil . Kendin ne istediğine karar ver . Herşey gönlünce olsun . Kolaylıklar dilerim …