sudeli4 ebruu1616 hayırlısı cnm ben bu tez doğru mu bilmiyorm ama doğruluğuna kendimi inandırdım 😂 kızımın cinsiyet belli olmadan erkek hissettiğim halde bu teste göre kız diye düşündüm öylede oldj
sudeli4 ebruu1616 kesin kız gibi benmde 1.35 di galiba yanlış olmasın kız oğlunda 0. Lı bi değerdi cnkü
sudeli4 elifsn23 değere göre kız cnm bakalım bu teori tutacak mı cinsiyet öğrenince yaz mutlaka bana merak ederim 🫣büyük ölçüde çıkıyor biliyorm ama net konuşmak doğru değil zaten bilemeyiz
sudeli4 cansusare cnm 0.78 çıkmış 1 e yakın erkek diyeceğim ama 0.5 e kadar kesin erkek deniliyor 0.8 e kada da erkek ihtimali yüksek deniliyor beklemede kalalım tahminim erkek doğru çıkarsa yaz burdan
sukriyeCengel İlk gebeliğimde 1.3 MoM du ve oğlum oldu kesinliği yok maalesef İkinci gebeliğimde 1.2 daha cinsiyetimiz belli değil
sudeli4 sukriyeCengel evet cnm kesinliği yok tabiki bir ihtimal işte bende ve çevremde doğru çıktı ama hep doğru çıkar diyemeyiz Allah neyi nasipmederse bunlar biraz işin eğlencesi 😇
sudeli4 kocede02 buradakine göre kız gibi cnm öğrenirsen yaz bu bi ihtimal sonuçta doğruluğunu anlamış oluruz