sudeli4 kocede02 cnm yukarıdaki arkadaşlarım attığı gibi bu değerlerin karşısındaki mom değerlerini görmem gerek
sudeli4 sibelaydin0206 yani aslında teste Göre Cinsiyet demiyorlar ama bu cokds hurafe Bilgi değil cnm
sudeli4 Kdz cnm orda Belli olmuyor arkadaşların görüntüsü gibi lazım karşısında mom değeri olmalı hcg değeri karşısındaki Mom değeri 0.9 ve altındaysa erkek 1,0 ve 1,4 gibiyse kız ihtimali yüksek bi ihtimal
sudeli4 haticeismail mom değeri mi canım ? Benmde papp a yazan değerin karşısındak mom değeri 0.60 ama ona göre değil de hcg nin karşısındaki mom değerine göreymiş 1,35 kız ihtimali güçlü diye yorumluyorm ama tabi ihtimal bilemeyiz eğlencesine birazda senin hcg nin mom değeri mi böyle öyleyse bu tez çürür vallahi 🫣Benm iki çocuğumda da doğru çıktı cevremdede çıkınca dedik herhalde gerçek 3 sene önce duymuştum 3 senedir de tahmin ediyoruz doğru çıkıyordu
haticeismail sudeli4 free beta hcg 27 karşısındaki Mom değeri 0.54 19 haftalık şuan ve doktor kız dedi yani doğrudur herhalde cinsiyet 😂
ebruu1616 sudeli4  benim kız mı oluyor ozaman doğruysa 😬
tugbaaydn ebruu1616 benim ilk bebeğimde mom değeri 1.33 kız bebek doğru ikinci de 0.55 bakalım erkek mi 😂
sudeli4 ebruu1616 kesin kız gibi benmde 1.35 di galiba yanlış olmasın kız oğlunda 0. Lı bi değerdi cnkü
sudeli4 ebruu1616 hayırlısı cnm ben bu tez doğru mu bilmiyorm ama doğruluğuna kendimi inandırdım 😂 kızımın cinsiyet belli olmadan erkek hissettiğim halde bu teste göre kız diye düşündüm öylede oldj
H_M_ sudeli4 bende öyle şeyler yazmıyor ya ikili tarama yaptım kağıtta vermediler e nabızda bthc 80457.00falan yazıyor perinatolojiden sonramı kağıdı veriyorlar