Minnakbelin Figen@Baharmurat#4512258 Süleyman bey iyi ama beklemek b Esseee ben normal istiyorum epidural prenses doğum diye geçiyormuş 3800 civarındaymış sezeryan normalden daha uygunmuş anlam veremedim
Baharmurat Minnakbelin ben bılseydım yaptırmazdım .somurtkan bı radyolog parmakları dudak vs gormek ıstedım ozellıkle nerdeeee.
Ngs55 Baharmurat Bende ağzını ayaklarını parmaklarını hep gösterdi biz de renkli göremedik ama onları gösterdi yine de bence yeterli değildi 45tl diye sanırım . Oysa ki Kars ve Urfa gibi yerde ablamlar yaptırdı yarım saat 45 dakika kemik aralarını dahi göstermişler
Seyma1234 Baharmurat merhaba detaylıya kaç dk baktılar acaba çünkü en az 45 dk incelenmesi gerekiyormş memnun klmadınız mı
Sabireeray Ahmtimrn 😁bizde aynı a annemler yazın hep orda kışın Ankara'da ilk fırsatta kaçıyoruz cennet gibi
Mahi_nur Esseee bende kastamonuya geleli altı ay oldu ve ben devlette aslım hanıma gidiyorum daha 16 haftalığız ama ilgisi felan çok iyi aslım hanımın
Ngs55 Baharmurat Dursun bey hakkında burda bir ablamızı bebek de sorun var diye Ankara’ya göndermiş birşey çıkmamış. Menşure evet zaten bomboş hiç hastası Yok bile.
Ngs55 Minnakbelin Aynen öyle parası az diye az bilgi veriyorlar resmen. Ama çok şükür ki riskli birşey görünmedi buna şükrediyorum artık
Seyma1234 Minnakbelin ultrson bilgisi çok iyiymiş hemşire arkadaşım var hastanede çalışan kendisi Süleyman beye gidip detaylıda nurullah beye gitmişti
Baharmurat Seyma1234 hıc memnun kalmadık .5 dk anca surdu .kendı dr um daha ıyı baktı dıyebılırım .vok sukur bı sıkıntısı yok bebegımın ama sadece elıme kafasının oldugu 3foto verıldı kafatası gorunuyordu
Seyma1234 Baharmurat uf gerçekten hem maddi olarak harcıyoruz hemde aradığımız hizmeti bulamıyoruz küçük şehirde yaşamadının zorluğu sanırım