yasewin Deletedmom_878 evet dün ben de test yaptım bayağı kötü oldum sonrasında ama geç öğrenen de var.. yoksa da önümüzdeki maçlara bakıcaz ne yapalım🥲
Deletedmom_878 yasewin ben olsa çıkardı diye düşünenlerdenim diğer ay test kullanmayacam burayı da kullanmayı bırakacam çok stres yaptırıyor bana
gogebakk Deletedmom_878 stresin canlı örneği olduk bende akışına bırakacam adete daha 10 gün var benim sonra ramazan geliyor zaten mübarek ay kafamı dağıtır
Deletedmom_878 gogebakk he ya hiç sorma daha önce hamile kalmışız Allah nasip ederse yine olur çok stres yaptık çok kafaya taktık senle ben özellikle ondan gecikti bişeyler oldu bu ay
nnb2804 yasewin bugün adet günümdü test yaptım sabah benim gözüme galiba öyle gözüküyor hayalet çiçeği var predictor yapmıştım 2 3 gün önce akşam flaşla bakınca çizgi görünüyor leke geldi bugün ama daha devamı yok büyük ihtimalle adet oldum
gogebakk yasewin sadece 1 ay korundum 1 ay denedik olmadı ocak ayına geldik bu ay da bakalım yunurtlama geç oldu dpo4 şu an
bebegimle_ben yasewin canim hamilelikte olabilir gogus sizliyormu 3 gundur test dpo 9 dada olsa hafif silik cikar 10 11 dpo da cizgi belirgin olur