yasewin Göğüs ucu çıkması böyle huylanma, şeffaf akıntı, baş ağrısı ve ara ara hafif kasık ağrısı🥲 adete 3-4 gün var dpo8 olması lazım. Bu belirtiler adet de olabilir tabii akıntı ve göğüs belirtisi şüphelendirdi sadece 🥲 sizde ne var ne yokk
nnb2804 yasewin bugün adet günümdü test yaptım sabah benim gözüme galiba öyle gözüküyor hayalet çiçeği var predictor yapmıştım 2 3 gün önce akşam flaşla bakınca çizgi görünüyor leke geldi bugün ama daha devamı yok büyük ihtimalle adet oldum
bebegimle_ben yasewin canim hamilelikte olabilir gogus sizliyormu 3 gundur test dpo 9 dada olsa hafif silik cikar 10 11 dpo da cizgi belirgin olur
minaa_2356 yasewin benim 1ocata regl olmam lazım ama ben geç yumurtladjm sanırım 18 Ocak’ta yumurtladim gibi hissettim 25-30 ocak arası 5 gün süren yoğun akıntıyla hastaneye gittim doktor yeni yumurtlamissin dedi 25 ocaktan sonrasını hesaplarsak dpo 10 ama benim şiddetli bel agrım var kasiklarda çekilme hafif batmalar göğüs hassasiyeti ve sık ıdrara çıkma var akıntı kesildi normalde adet olmadan 2 gün önce yogun şekilde akintim olur ama şuan yok. Adet mi olacağım yoksa hamilelik mi kafayı yicem umarım vardır geç döllenmedir ❤🩹❤🩹🤲🏻🤲🏻
prensannesi__58 Baahaar bnm de Dpo 8 ama dünden berı sankı adet olacak gbı belım ve sol taraf daha çok kaşık batması sankı ıgne girip girip çıkıyor sizmde mı oyleydı sonucu ne oldu
yasewin Baahaar yaptım çıkmadı 😂 sonra duygusal çöküntüler ümitsizlik toparlanış ve kalkış olarak sonuçlandı 😄
yasewin Baahaar yaa başın sağ olsun😔 en hayırlı zamanda sağlıcakla evladın olsun inşallah🌸🤲🏻 yaşadığını anlamam mümkün değil ama tahmin edebiliyorum ben de düşük yaptım🫂
Baahaar yasewin sağol teşekkür ederim,sennde başın sağolsun. Senin ilk olacak galiba güzel haberi alırsın inşaAllah sağlıcakla kucağına almakta nasip olsun 💐
trp Dpo8 benimde sabah awox test yaptım silik çizgi çıktı ama geçenlerde biri awox yanlış çıkardı dedi o yüzden emin değilim yok belkide
yasewin trp ben de okudum o yazıyı da awox yapmazdı şaşırdım, inşallah vardır senin yarın ilk idrarla dene de güzel haberlerini ver bize 🥰
denizincisi 11 benimde göğüslerim çok hızlıyor ve yanıyorlar normalde 3 4 gün kala böyle olurdu çok erken başladı
yasewin denizincisi az evvel benim de elektrik çarpması gibi olu göğsüm inanılmaz sancılı garip geldi
yasewin gogebakk yaa bunu doktoruna bildirebilirsin benim de öyle diye takviye başlattı işte şimdi iyi olması gerektiği gibi ilerledş bakalım