Eymnm bebegimhuzurum Aynen Eymen ile Beren i uydurmak istedik bide cok beğeniyordum Beren ismini anlamlarıda çok güzel oğlum 4 yaşına girecek...Aminn hepimiz saglıkla kavuşalım inşallah...Yiğit ve Yaren de çok guzel uyumlu hem de
Gamzeemrmrt Eymen hiç sevmem ıtıcı bı ısım gıbı gelıyo bnm eşimde yıgıt yagız. Bu ısımden hoslanıyo gecen konusu gectı. Cocugun cınsıyetı belli degıl 😂😂😂🤪
bebegimhuzurum [silindi] Sıraç isminin anlamı çok güzel miraç da güzel ama ben miraç kandilinde falan doğsa direk miraç koyarım genel de öyle düşüncelerim var durduk yere Miraç Berat vs bu isimleri o günlerde doğarsa koyarım 💙 tercihim Sıraç 😍
Sengulkrgz bebegimhuzurum yigit daha iyi her yerde eymen ismini duyuyoruz sikildik artik...Hatta yigit efe guzel olur 😁
Selvis bebegimhuzurum biz de öyle düşündük 😊 teşekkür ederiz ☺ zor olunamaz güzel oldu 6 ay isim aradık
bebegimhuzurum SerpilEsra Yiğit Alp çok uyumlu oluyor iki isim değilde hani tek isim gibi hatta YiğitAlp 💙
Gamzeemrmrt bebegimhuzurum bır kişiden duydum cnm ama soguk isim ki cocukta cok soguk bırı gercekten 11/2 cnm