eslem2121 aselinannesi38_ aselinannesi38_ aselinannesi38_ @sevimlipandahii @bebeklerim__ @QueenBahar_ @Alya05 @ikiprensesannesi___ @2princessmother @beautiful_ @Bu0 @hd_d @LadyX @osimdiannee @Masal2021 @nuraymommy @Gamzeee__ @myangelson @Saraylokumu @kimchikimdi @merlinisko @Cimcime30 @demirrleydi_ @asil15 @aselinannesi38_ @annekiz6141 @Anneoluyorumm00 @Gokturkmom_ Daha var biliyorum ama valla unutkanım😂 @Blueeberryy @staRmama aselinannesi38_ @penbe_karisi
aselinannesi38_ eslem2121 oyşş balım benimmm😘😘😘 diyorum bir bacım vardı Pp farklı gelince etiketlemedimnsenmisin diye başkası olur diye balimmmmm
aselinannesi38_ sevimlipandahii @sevimlipandahii @Aaayseeert @kimchikimdi @QueenBahar_ @Yazmelegi_ @deletedmom43191 @penbe_karisi @LadyX daha ismini bulamadığım bir sürü kişi var yaaa❤️❤️❤️❤️
Alya05 QueenBahar_ hislerimiz karşılıklı canım ❤️🤍 senin etiketlediklerin hepsi bana yakın geliyor sanki akraba olmuşuz gibi :) hapyy kidise girdiğimde kendimi yabancı bir yerdeymiş gibi hissediyorum 🤣😁😁
QueenBahar_ Alya05 kendimi yabancı bir yerdeymiş gibi hissediyorum Bak çok doğru bende öyleyim 🤣 💖🙏🏻😍
aselinannesi38_ Ay bir bacı daha var bir postunda biraz alınganlık yapmıştım hassas konumdu ama seviyorum o baciyi yaaa postları hoşuma gidiyor tabikisi @Saraylokumu 😅😅😅
Saraylokumu aselinannesi38_ Ay hangi postum söyle alayım hemen gönlünü 🥲 Teşekkür ederim bu arada 🫶🏻🫶🏻