Bu0 Ayyy anam haala karpuz muhabbeti bitmemiş kız ağzımızın suları akacak biraz daha karpuz dan bahsedersek🤣🤣🤣
Deleted33000 Bari bende listemi yapam da rahatliyam evet başlıyorum @Baklavaseverim @GirlandBoy_Mom @Bu0 @Meriveannesi @Meltemanneolsun @meryossss @LadyX @hd_d @aybalasmom @Burnosunn_annesi can bacım nerelerdesin @deletedmom43191 sen başkasın tabiki
Deleted33000 sevimlipandahii evet engel almış ve bazıları yüzünden girmek istemiyormus diye duydum 😑😐😐
Bu0 sevimlipandahii öyle valla şimdi hamileyken aşermek daha kötü yaa geçenlerde rüyamda görüyodum karpuz yediğimi filan sen düşün artık 🤣🤣🤣
Deleted33000 myangelson zengin misin kız zengin meyveleri seviyon yoksa ruhun mu zengin sadece benim gibi😂😂
myangelson Deleted33000 montumun cebinde yok kuruş zıplıyor herkes kanguru sanki 😂😂😂😂 kız yok ne zengini öyle denk gelirse alıyoruz güzel gorursek 😂 ejder meyvesi mango falan saymadım onlar da var zengin meyvelerinde 😂😂
myangelson sevimlipandahii onun bazısı öyle oluyor ya bazısı da çok güzel oluyor hafif uyuşma yapıyor da çok değil . of canım çekti he 🤤😂
Deleted33000 myangelson hayatın heycani meycani yok diyosunnnnn😂😂ay onların adını bile soyliyemiyom ben 😂😂😂😂
myangelson Deleted33000 hayatın heyecanı mi kalmış anacım biz olmuşuz heyecan Mango yedim de sevmedim onu yaa ama ejder meyvesi nasıldır bilmem tadına bakmadım hiç 😂😂
Deleted33000 Kızlar bı karpuzla 133 yorum yaptık hadi ben kaçar çocuklar okuldan gelecek sonra hazirlanacagim akşama arkodaslarla toolanacgiz geç girerim beni izleyin anacimmm🤗🤗🤗
myangelson Deleted33000 sağol canım 🦥 muz ve çilek vazgecilmezlerim 🤤 evde muz ve çilek varsa direk waffle yaparım 😅😅
QueenBahar_ sevimlipandahii @ErsBegAs @sevimlipandahii @eslem2121 @penbe_karisi @deletedmom43191 @Alya05 @ikiprensesannesi___ @Yazmelegi_ @myangelson @[silindi] @Baklavaseverim Daha çok kisi var ama isimleri aklıma gelmedi🙏🏻💖🥹
Alya05 QueenBahar_ hislerimiz karşılıklı canım ❤️🤍 senin etiketlediklerin hepsi bana yakın geliyor sanki akraba olmuşuz gibi :) hapyy kidise girdiğimde kendimi yabancı bir yerdeymiş gibi hissediyorum 🤣😁😁