sevtapg Melikeceylan Annenin kan grubu negatif (ör 0 rh-) i, babanın kan grubu pozitif ( Ab rh+) olduğunda ortaya çıkan bir durum. Bebeğin kan grubu eğer + olursa anneyle zıt olduğu için antikor üretiyor. Öyle bir durumunuz olduğunda zaten kandan kontrol ediyorlar onu
Findikburun34 Yükseğe ben bir kere uzandım. Bir sancı girdi size acısını asla anlatamam. Herhalde doğuruyorum dedim apar topar hastaneye gittik. Bıçak saplanır gibi oldu. Sakınnnn uzanmayın bile benden tavsiye :)
gizemm65 Papatyam02 ay Allah korusun bir daha yapmam diyorum ama mutlaka bir iş çıkıyor hele birde çocuk olunca
gulsenehmedova2002gmailc nemesisx saçını kestirme ömrü azalır ciyər yeme siyah leke olur bebekde saçlarını boyamaq falan filan😂😂😂 çekirdek yeme bebek huysuz olucak🤣🤣
Papatyam02 gizemm65 aynen cnm bazen ıster ıstemez yapıyoruz ozellıkle boyle zorlanarak alıyoruz ya ona dıkkat etmek gerek
sevtapg Melikeceylan bildiğim kadarıyla anne pozitif olunca zaten problem olmuyor/ kan uyuşmazlığı annenin negatif olduğu durumda ortaya çıkabiliyor