3bebekliannee NaimeYilmaz hamileyken Sakız çiğneme bebeğin sıçaklı olur çiğnemeyince günde 5 kere sıçmıyor sanki 😅😅
tembelkiz ecemk94 ama neden baba mesela bir sürü kel baba var bizde saçlı olur deriz ama baba ne alaka burada benim başım kel mi 😂
twinmoms34 Midem çok yanıyor.Annem bugün bebeğin saçları çıkıyor ondan dedi 😄 Aynen dedim. Bebek anne karnında su dolu kesenin içinde saçların mideyi kaşındırdığını düşünüyorlar 😄😄 hiç açıklama yapamam 😄
minikcivciv89 Derya2 yani normalde bende eşimde gür sacliyiz ama bakalım nasip 😄😄tokalar boşa gitmesin o kadar toka aldım 😄tabi ilk zamanlar bandana takarım da ilerleyen zamanlarda tokaya geçeriz saçları çok olursa
Derya2 minikcivciv89 bakalım artık dediğiniz gibi nasip sağlıklı olsunlarda gerisi hallolur ☺️🤲🏻Sağlıkla kucağımıza alalım insallah 🤲🏻
sedanisa41 Hamileyken yumurta yiyen kadının çocuğu haylaz olur 🤣🤣 Bebeğin anne karnında ilk kıpırdadığı anda kime bakarsan bebek ona benzer 🤭🤭🤭
nilaydax Ziyangillerrr_ bana da doktor yükseğe uzanma dedi.İlk aylar riskli yükseğe uzanma ağır kaldırma dedi.Yapmayın siz de
meltem_37 Çok gezme çok paylaşım yapma nazar değer falan var bide hamilelik haberini erken paylaşma falan var Ekşi aşerdim ilk günden beri şu an 13 haftalığım cinsiyeti erkek yani ekşi tatlı olayı hurafe