prinkle saricivciv_ yani raf ömrü 6 aydır ama bir süre sonra çikolataların yağı üstüne çıkıyor bayatlıyor ister istemez doğru koşullarda saklarsanız bunu minimuma indirebilirsiniz ayrıca Karadeniz bölgesindeyseniz biraz daha kalın ve kat kat giydirecek şekilde uzun kollu zıbın seçmeniz mantıklı olmuş
nagehan2808 saricivciv_ 29+3 deyim daha erken diye düşünüyodum da baktım herkes yıkamaya başlamış erken değil mi 😅
saricivciv_ dlnnas ben yaptırmadım kendim yaptım hepsini tek tek aldım hem dedim emeğim olur hemde daha uyguna geliyor
iremc7 saricivciv_ valla ben daha yeni bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim hatta hastane çantamı hazırladım. Hediyelik eşya, kapı süsü işini de hallettim çok şükür ☺️😍
iremc7 saricivciv_ canım bende dolap siparişi verdim ancak hala daha gelmedi o sırada yine de yıkadım tüm kıyafetleri ütüledim boş bir valizim vardi onun içine katlayıp koydum dolap gelene kadar ☺️
saricivciv_ iremc7 çok mantıklı olmuş bende mi öyle yapsam ki acaba bilemedim şuan kafama da yattı fikriniz
Simayo 31+3’üz. Ufak tefek şeyler kaldı sanırım. Yıkama, ütüleme, hastane çantası hazılama işlerine hiç girişmedim. 2-3 haftaya girişirim sanırım :)
ysmnsen saricivciv_ sadece hastane çantam kaldı kendime bir şey almadım bebeğin her şeyini ütüleyip kaldırdım hastane çantamı da 33 34’te hallederim herhalde daha sipariş vermedim hiçbir şeyim yok😅
nurakkoyun06 saricivciv_ çok güzel olmuş 🥰 Hangi sayfadan aldınız? Kutulu falan mıydı yoksa onları da mı ayrı sipariş ettiniz?
saricivciv_ nurakkoyun06 kutusunu aldım (asetat kutu 5×5×10cm) atlıkarıncasını aldım kurdele ve fiyonk aldım elmassus instagram hesapları size yapılmamış gönderiyorlar siz yapıyorsunuz teşekkür ederim siz kaç tane yaptırmayı düşünüyorsunuz
iremc7 saricivciv_ yaaa 32.haftaya girdim bende o yüzden o şekilde yaptım belli olmaz oğluşum belki erken gelmek ister diye önlem almak istedim ☺️