saricivciv_ Kızlar kıyafetleri yıkadınız mı ben daha yıkamadım ama 1 2 hafta içinde yıkamayı düşünüyorum Allah izin verirse , çikolata vs yaptırdınız mı birde kıyafetleri yazlık mı tercih ettiniz
cylnboran04 saricivciv_ bızım alısverıs bıttı yıkandı ütülendi hastane çantamızda hazır artık sıra bebişin gelmesınde
mysunshine1 saricivciv_ 30+6 yız bugün tüm kıyafetleri yıkadım bi kaç eksiğim var onları sipariş verip yeniden yıkama faslı olur sonra 32/33 gibi hastane çantamı hazırlarım diye düşünüyorum şubat indirimlerinden son eksiklerimi alacağım
prinkle saricivciv_ ben kıyafetlerini aldım ve etiketlerini kestim ama yıkamayı 1 2 hafta içinde halletmeyi düşünüyorum çünkü daha nevresim vs eksikleri var her şeyi tamamlayıp toplu yıkama yapmayı düşünüyorum çikolatayı yaptırmadım daha erken diye düşünüyorum ramazan ortası onun peşine düşerim kıyafet olarak da yeni doğanları uzun kollu tercih ettim iki tane de yelek aldım akşamlar soğuk olursa diye her ihtimale karşı yedekli durur iki tane de kadife tulumu var 3 aydan büyük olanların hepsini yazlık aldım ben Akdeniz ikliminde yaşadığım için
happybusey Valla bende alışverişleri tamamladım birde kıyafetlerin etiketlerini kestim şifonyer sipariş ettim henüz gelmedi geldikten sonra yıkamayı planlıyorum ama bakalım
saricivciv_ happybusey bende daha dolap sipariş edicem ama oda sanırım 15 günü bulurmuş gelince mi yıkasam yerleştirsem diye düşündüm
saricivciv_ mysunshine1 bugun mis kokular var yani evde 🤗 dolap daha almadım acaba alınca mı yıkasam diye düşünüyorum yıkayıp dolap gelene kadar koyacak yerim yok
saricivciv_ prinkle bende karadeniz ikliminde yaşıyorum burası ozamanlar da soğuk oluyor diye normal hep uzun kollu aldım bazıları kısa kol ve sıfır kol zıbınlar sadece çikolatayı da sipariş ettim erken mi bilemedim raf ömrü 6 ay yazıyordu
nurakkoyun06 Eksikleri tamamladım. Ama henüz yıkamadım. 2-3 haftaya yıkarım diye düşünüyorum 🤔 çikolata içinde henüz erken daha taze olması için mart sonu yaptırmayı düşünüyorum. Şuan sırada hediyelikleri halletmeyi düşünüyorum ama nasıl bir şey olsa karar veremedim .
saricivciv_ nurakkoyun06 hediyelik yaptırdım ben hatta kendim yaptım atlıkarınca sizede fikir olsun çikolata da sipariş ettim hazırda dursun diye ama erken mi bılemedım
dlnnas saricivciv_ alışveriş bitti bi kuveti kaldı 2 hafta sonra yıkamayı düşünüyorum hediyelik falan bakmadım daha 😀
saricivciv_ dlnnas yaptırırsınız daha zaman var ama son zamanda insanın aklı daha da karışıyor diye ben çikolata ve hediyelikleri halletim
iremc7 saricivciv_ canım bende dolap siparişi verdim ancak hala daha gelmedi o sırada yine de yıkadım tüm kıyafetleri ütüledim boş bir valizim vardi onun içine katlayıp koydum dolap gelene kadar ☺️
mysunshine1 saricivciv_ bence dolap gelince yıkayın evde şifonyer vardı bennyıkadım fazla ağırlaşmadan şifonyere koydum hepsini sadece hastane çantasına koymak kalıyor geriye kolay oldu böylece
prinkle saricivciv_ yani raf ömrü 6 aydır ama bir süre sonra çikolataların yağı üstüne çıkıyor bayatlıyor ister istemez doğru koşullarda saklarsanız bunu minimuma indirebilirsiniz ayrıca Karadeniz bölgesindeyseniz biraz daha kalın ve kat kat giydirecek şekilde uzun kollu zıbın seçmeniz mantıklı olmuş
cglctl saricivciv_ henüz alışveriş yapmadık daha doğrusu kıyafetler harici herşeyi alındı kayınvalidemi bekliyoruz bütün kıyafetlerini o alacak 2 hafta sonra alınacak ondan sonra yıkar hazır ederim diye düşünüyorum
saricivciv_ cglctl yaaa ne kadar şanslısınız hemen hemen herkes 2 haftaya halledicek gibi banada fikir oldu bende o aralıkta yaparım artık🤗
saricivciv_ nurakkoyun06 Bu şekilde yaptım birse etiketi falan var hepsini ayrı ayrı aldım bir sayfadan daha uyguna geldi 50 tane falan yaptım
nurakkoyun06 saricivciv_ çok güzel olmuş 🥰 Hangi sayfadan aldınız? Kutulu falan mıydı yoksa onları da mı ayrı sipariş ettiniz?
cglctl saricivciv_ bugün 30+0 haftalık olduk 32 de alışveriş yapıldıktan sonra halletmek mantıklı 36 da tamamen bitmiş olur diye düşünüyorum Rabbim hepimize kolaylık nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🥰