anthusa Kızlar selam, reglim 7 gün gecikti. Henüz test yapmadım çünkü daha önce sürekli negatif çıkması beni üzmüştü. Karnımda şişkinlik, hafif ağrılarım var. Ama göğüs hassasiyetim hiç yok. Yorumlarınızı merak ediyorum böyle bir durum yaşayan var mı?
samira555 anthusa başıma gelmedi de yedi gün geçmiş bi test yap yada kan ver bebek olmasa bile mutlaka bi problem var demek ki canım yada bebiş var 🤷🏻♀️
Qwert2211 anthusa benımde 9 gün gecikti test yapmadım çünkü tüp bebek denemem bile tutmadı 2 ay önce saldım gitti . Regl olacağım gibi geliyor senın durumun nedir şu an
busraseymaa anthusa benimde beş gün gecikti acaba geç döllenmemi diye düşünüyorum şu ana kadar gögüs ağrısı yaşamadım iki gündür ağrı hassasiyet var bel ve sırt ağrım iki haftadır var pazartesi gebelik test yapmıştım negatif çıktı cumaya kadar bekleyecem diye söz verdim ilk gebeliğimde geç döllenme olmuş onda ben 37 ci günde öğrenmiştim budamı öyle acaba diye düşünüyorum
balmumu2 Meltem3461 belirtiniz var mıydı bende 13 gün gecikmedeyim regl ilk günü ve 4.günü kan testi negatifti belki bana da umut olursunuz 🙏
samira555 Meltem3461 valla bilemiyorum doğrudur ben dış gebelik geçirmiştim 17 gün aralıklı kanamam olmuştu kist felan sandım adet sandım doktorada gitmedim sonunda ameliyat oldum yani fikrimce adetle ilgili bi anormallik varsa bi problem var demektir bana göre yada bebek vardır belkide ertelememek lazım baktırmak lazım
Qwert2211 Meltem3461 ben gecikmenin 10. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı bugün 15 gün gecikti negatif zaten diye yapmıyorum sizin de öyle mi olmuştu
Meltem3461 balmumu2 normal adet belirtilerinin aynısını yaşadım maalesef ki ayırt etmek çok zor, lekelenmem gelirdi hep ertesi günü adetim başlardı bu sefer lekelenmem geldi ertesi günü ped alıp hazırlık yaparken baktım ki durmuş tertemiz hiçbir leke yok berraklaşmış o zaman anladım bir tuhaflık olduğunu bir iki güne test yapmıştım çift çizgi çıktı
Meltem3461 samira555 anladım bencede mutlaka baktırılmalı, benim annemde ablam ve bana adet gecikmesinden 14 gün sonra öğrenmiş hamile olduğunu, ben de kızıma o şekilde öğrendim, yapısal oldığunu düşünüyorum
anthusa Kocbuse65 sabah test yaptım pozitif çıktı. Şimdi test yaptım silik pozitif çıktı. Yalancı pozitif olabilir mi? Test markası Days doctor biraz araştırdım da yalancı pozitif veriyormuş
nil777 Qwert2211 anthusa ilk idrarla yapılsın diyorlar ya ondandır yarın sabah yine yapın Allahin izniyle pozitiftir
Kocbuse65 anthusa istersen başka test alıp dene ama 2 defa pozitif çıkması pozitif olduğu içindir istersen başka bir test ile tekrar dene şimdiden hayırlı olsun 🤗🫠🙏🏻
rabiadogannn busraseymaa benimde şuan 4 gün geçti ama yumurtam 3 şubatta çatladı ve dpo9 test yaptım gözle görülmeyecek kadar az silik çizgi ama bilemiyorum
Havin49_ anthusa baya sabırlısın ben asla bekleyemezdim o kadar test yapsan varsa hemen kıpkırmızı yanar zaten
Meltem3461 Qwert2211 evet gecikmenin 10. Günlerinde falan yapmıştım normal testte erken gebelik testi 1 tane yapmıştım hepsi tek çizgiydi
Meltem3461 Qwert2211 salmıştım artık 14. Günde yapmamın sebebi de normalde adet öncesi lekelenmem gelirdi o gelmişti ama ertesi günü tertemizdi bunda bir tuhaflık var diyip test yaptım o zaman çift çizgiydi canım
rabiadogannn Benimde dpo 8’di geç yumurtlama oldu reglımda 2 gün gecıktı karnım inanılmaz ağrıyor ama göğüs hassasiyetim hiç yok test yaptım negatif ama erken olduğunu düşünüyorum