Manifest51 Hamilesiniz, hasta değilsiniz, hep bunu duydum doktorlardan 😄eşiniz de size vesvese yapmasın bu şekilde 😄 benzer kilolarda hamile kalmışız, benimki en başından beri yürümeyi öneriyor. Yürüme bandı aldık ev tipi, her gün yarım saat yürüyorum net. 15.hafta itibariyle yogaya başlattı doktor. Bir salona yazıldım, uzman eşliğinde çalışıyoruz, esneklik kazanmak açısından çok önemli. Sezaryen doğuma gideceğim, ona rağmen esnemeyi önemsiyor doktor. Normal doğum yapacaksanız zaten kesin böyle şeyler denemelisiniz, risk durumu vs yoksa (kanama alanı vs gibi). Yoksa hareketsizlik çok daha kötü olur, ilerleyen haftalarda insan zor hareket ediyor. Bu bitince pilatese gideceğim. Evde yapmak da bir seçenek ama benim öncesinde spor geçmişim yok, hareketleri yanlış yapmak istemiyorum. Bebeğe giden damarda kan akışında direnç gördü mesela, sporla desteklemen lazım hareketsizlik iyi gelmiyor dedi. Spor ve hareket korkulacak bir şey değil asla, kendinizi o şekilde şartlamayın. Doktora sorup başlayın hem size de zihninizi boşaltmaya iyi gelecektir. 🙏🏻