ogretmenannecik bayanhamis ay ne bileyim canım tedirgin oldum bi sorun olur diye 🫠 zaten çok kilo almadım karnım da aşırı büyük değil dedim acaba iyi besleyemedim mi 🥹
ogretmenannecik anonim51 ayy inşallah canım 🌸 sağlıklı olsun gerisi önemli değil gerçekten insan tedirgin oluyor umarım her şey yolundadır 🥹
rem_aden ogretmenannecik evet öyle kesinlikle, kızım doğduğunda 2950 gramdı ve çok hızlı toparladı tombik bir bebekti
demirrleydi_ ogretmenannecik 31+2 de 2 kiloydu oğlum her bebek farklı oluyor kafana takma zaten son haftalarda güzel kilo alıyorlar
snmgldl 31 haftalıkken 2350 gr dı benimkide 2 hafta ileriden gidiyor malesef. Kafana takıp kendini üzme her bebek aynı olacak diye birşey yok Rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤️
ogretmenannecik snmgldl ay maşallah çok güzel kilo almış ya❤️ bir sorun olmasın da varsın zayıf olsun doğduktan sonra kilo aldırmaya çalışırım artık 😂😂
kavalakurabiyesi ogretmenannecik yok ya öyle düşünme son haftalar çok alıyorlar diyorlar doğduktan sonrada alır 😍
snmgldl ogretmenannecik Bundan sonra başlıcak almaya daha var doğuma alır kilosunu sağlıklı olsun yeter canım🥰🥰
ogretmenannecik esralgn canım benim ilki de sezeryan olduğu için sorun olmaz dedi ama bu haftalardan itibaren dönebilir dedi son hafta bile dönebilir dedi belli olmazmış
ysmnsen ogretmenannecik 31+1 dün özelde kontrolüm vardı 1700 çıktı bugün devlete gittim 1850 çıktı hangisi doğru bilmiyorum 😅
ogretmenannecik esralgn doğrudur canım belki ultrasondan ultrasona farkediyodur sonuçta doğru ölçmüyor cihazlar 🫶🏻