ogretmenannecik Kızlar bugün kontrole gittik bebiş 1400 gramdı sizce az mı doktor normal dedi bir de ölçümlerde 30 hafta çıktı 1 hafta geriden geliyor olabilir dedi ama içime kurt düştü 🫠 sizin bebekleriniz kaç kiloydu bu haftada
urs61 ogretmenannecik Benim kızımda hep birkaç gün geriden geliyordu en son 29. haftamda arayı kapatmıştı.. Bence dengeli ve sağlıklı beslenmek gerçekten çok önemli.. Bazı bünyeler böyle maalesef özen gerektiriyor.. Kimisi sabah akşam makarna yer kahvaltı yapmaz doğru düzgün önde gider 🤷🏻♀️☺️
bayanhamis ogretmenannecik 30. Haftada 1428 çıktı kilosu doktor 29 haftayla uyumlu geriden geliyor kilosu demişti 🙄
anonim51 ogretmenannecik İnanlı kilo önemli değil sağlıklı olması önemli bazı kişilerin ki önden gidiyor yine korkuyorlar nasıl doğurcam diye birde 1400 demişsiniz cihaz yanılma payı oluyor dört dörtlük ölçmüyor içiniz rahat olsun 😍 bazı haftalarda çok alıyorlar bazen az alıyorlar kilo🩷🐣
ogretmenannecik Havin49_ çok teşekkür ederim tedirgin oldum biraz 🥲 genelde 1700/1800 yazmışlar da önceki gönderilerde acaba az mı diye düsündüm
Havin49_ ogretmenannecik benim de bi bebeğim 2 kilo doğdu diğer bebeğim 1390 doğdu doktor diğer bebek gelişimi durmuş ikinci bebek ondan dolayı onun alcağı kiloları sa almış dedi yani 1400 29 haftanın kilosu demişti ama benim ikiz olduğu için o bebeğimin kilo alımı karnında sürmüştü ve doktor fark etmişti sen sağlıklı beslenerek haftanla uyumu yakalayabilirsin cnm
ogretmenannecik Havin49_ anladım canım çok teşekkür ederim haftaya tekrar kontrolümüz var doktorumla detaylı olarak konuşurum artık bebişe kilo aldıracak şeyler yemeye çalışırım 🥲
senatannn ogretmenannecik çiğ badem çiğ fındık çiğ kabak çekirdeği ye canım ceviz bunlar da kilo aldırıyor
eed21 Canınızı sıkmayın bir hafta geriyi doktorlar çok önemsemiyor. Ama sizi iyi anlıyorum benimkide ileriden gidiyor dendi 30+6 da bende korktum ama iki hafta sonra ultrasonda biraz daha haftasına yaklaşmıştı. Çok değişken bir şey
ogretmenannecik eed21 ayy insan tedirgin oluyor ya 🥲 benim doktorum da endişelenme bu haftalardan sonra toparlar hızlı büyür dedi ama insan evham yapiyor
eed21 sara29 Öyle gerçekten tam haftasında olsun istiyor insan. Sağlıkla zamanında gelsinler inşaAllah ♥️
ogretmenannecik urs61 açıkçası biraz kendimi suçluyorum ilk gebeliğimde sağlıklı beslenmiştim özen göstermiştim iyi ilerlemişti bu sefer çok zor geçti hamileliğim bulantılarım 5.aya kadar devam etti çok özen gösteremedim beslenmeme acaba benim yüzümden mi oldu diyorum 🥹
ogretmenannecik bayanhamis ay bilmiyorum ya niye böyle oldu sence benim de 30 haftayla uyumluydu ölçümler kilosu da haftasına göre az geldi doktor normal dedi ama sonra araştırınca normal olmadığını gördüm
bayanhamis ogretmenannecik önemli olan sağlıklı olması ve kilo almaya devam etmesi canım her bebeğin gelişimi farklı. Neler neler yiyorum kilo alsın diye ama bazen olmayınca olmuyor
rem_aden 31+5 im ben de bugün muayeneye gittim. 1760 gr kilosu 1 hafta geriden geliyor, boyu da 45 cm 1 hafta ileriden gidiyor dedi. Biz ailecek zayıf uzun boylu olduğumuz için yapısal dedi doktorum
ogretmenannecik rem_aden doğduktan sonra da hızlı kilo alıyor diyorlar aman bir sorun olmasın da zayıf kilolu farketmez 🥹
ogretmenannecik bayanhamis ay ne bileyim canım tedirgin oldum bi sorun olur diye 🫠 zaten çok kilo almadım karnım da aşırı büyük değil dedim acaba iyi besleyemedim mi 🥹
ogretmenannecik anonim51 ayy inşallah canım 🌸 sağlıklı olsun gerisi önemli değil gerçekten insan tedirgin oluyor umarım her şey yolundadır 🥹
rem_aden ogretmenannecik evet öyle kesinlikle, kızım doğduğunda 2950 gramdı ve çok hızlı toparladı tombik bir bebekti