cnkroznr memnun kaldım diyebiliriz sadece doğumdan sonra bana antibiyotik yazdığını söylemedi ve bende o telaşe içinde almayı unuttum ve bi süre sonra dikişlerimden sıvı gelmeye başladı ama gittiğimde ilgilendi. Aslında 2 reçete yapılmış bana biri elektronik birin de elden verdi ben elden verdiğini aldım ama elektronik olanı o dönem telefonumda sıkıntı vardı ve mesaj gelmiyordu o yüzden reçete mesajını görmedim. Burda kim hatalı ona da siz karar verin 🤷🏻♀️ bana söylenseydi alırdım ve iyileşme sürem normlade ilk geldiğim hafta çok iyiydi ikinci hafta antibiyotik kullanmayı unuttuğum için enfeksiyon oluştu yara yerim kızardı ve şişti . Süreç bir ay daha uzun sürdü iyileşmem. He ama şunu söylebilirim hastane dediğim gibi herkesin memnun kalabileceği bi hastane . Ebeler hemşireler çok ilgili . Benim asiye hanımı ve bu hastaneyi tercih etme sebebim normal doğuma daha ılımlı bakmaları ve normal doğumu desteklemeleriydi gerçekten de destekliyolar ama insandan insana değişiyo ben yapamadım maalesef 🙏🏻