elcin_1237 Ben kadindogum Hastanesi’nde serdar beye gidiyorum.ksü de alev hanıma gidiyorum ama doğumu nerde yapacağım bilmiyorum.
cutebabymomm Sevimlimom Mehmet ergüne takipliyim randevu çok zor bulunuyor Mehmet hocaya, ayrıca doğumda o gün hangi doktor varsa o doğum yaptırıyor diye biliyorum hangisi denk gelirse ama otogarin ordaki hastanedeki bütün doktorlar neredeyse iyi diyorlar
Sevimlimom cutebabymomm ben sezeryan oldum önce gün verip kendi yaptırmıyor mu normal ilk gebelikte mi ani doğum da mu başka doktor giriyo
kbraaturunc smyye12345 benim Derya sağlam çok memnunum o hocadan ama fiyatları ne bilmiyorum şuan tabi kontrole gidince bilgi alacağım
zehragoks sular hastanesine giden varmı ben sulara gidiyorum Önder Ercan’a çok iyi güler yüzlü güncel fiyat bilen varmı
edanurr46 zehragoks ben oraya gidiyorum Önder hocaya gidiyorum. çok iyi gerçekten hem mesleki olarak hem insani olarak. doğum için ücreti sordum 45 bin dediler
cutebabymomm almakay çıkmaması çok normal çünkü herkes ona alıyor kalmıyor güler yüzlü ilgili bir doktor
fatmanurbayburt Kızlar otogarın ordaki hastanede nazlı ece die doktor varmıs bilgisi olan varmı nasık biri