Fnur6435 odaya geldiler ben dedm bu basma olayimi olacak evet ama halk arasında sanılan gbi bir basma değil hafif baskı uygulayıp pis kan varsa onu atacaz dedi dedim ben istemiyorum biraz ikna etmek istediler senin iyiliğin için diye dedim istemiyorum o zaman kagit getircem istemediğine dair imza alicam çünkü aksi takdirde birşey olursa biz mesuliyet kabul etmiyoruz dedi tamam dedim imzaladm yaptırmadım bu bizim istegimize bağlı aslında. Tabi bunu aslında tamda uyuşukluk geçmeden gelip yapıyorlar ben çok acı hissedilecegini düşünmüyorum yada hastaneden hastaneye degisiyordur bilmiyorm ama bana geldiklerinde h nuz yürümek için bile kalkmamaistim ve i sırada dikiş ağrım va yoktu hiç. Sonra yürümek için kalktım baktım acı yok ben biraz fazla hızlandım sanrm gözüm karardı beni tutun dediğimi hatırlıyorum gerisi yok bayılmışım tutmuşlar tabi yatakta uyandım bunu doktoruma bildirmisler hemen gelip kan aldılar kansızlık mi var kan kaybı çok mu oldu ameliyatta acaba diye o güzel çıktı sonuç bu defa nekdr imzalasan da dikişe bakmamız gerekli inan bana asla acimiycak dedi hafif eliyle dikislere baskı öyle güç uygulamadı yani imzaladm ama basma oysa o kadardı uyuşukluk geçmesine rağmen asla acımadı ağır birşey de verdiler kum torbası gbi onu da koydum hiç acımadı yani korkmayın o süreçlerden. Bilseydim uyusukken o ayağa kalkmadan kız gelip dil doktugunde yaptirirdim .