zhrrmom el_sa daha önce yaşamadıysan çok küçük bir ihtimal 🌸 ben adet geçikmesinin 2. Günü dr. Gittim kasık ağrım yüzünden kanda çıktı 🤗 şimdi 7 haftalık hamileyim
el_sa zhrrmom sağlıkla doğur büyüt :)) zaten olduysa büyüyecekler Allahın izniyle ama işte planlı değildi korku bastı :)
pims el_sa inanın ki beraber büyüyorlar benim kızlarımında arasında 3 buçuk yaş var arkadaş oluyorlar birbirlerine hayırlısı olsun inşallah 🥰
el_sa Alya05 ay çok mersi😀 ya korunup dikkat ediyoruz kızım var 4 yaşında daha küçük o yüzden ihtimalden kaçtığımdan yapmadım havalardandır filan diye hala öyle düşünüyorum ama bi gariplik var sanki
Alya05 el_sa kızın çokta küçük değil bence tam kardeş zamanıdır 🤭🤭😁😁Rabbim hayırlı sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin inşallah 🌸❤️
zhrrmom el_sa inşallah amin. benim de bir oğlum var 5 yaşında 🤗 bize de süpriz oldu. Bende tek çocuk diyenlerdendim 😅
sevaldqn1 el_sa iki gebelik geçirdim ve ikisinde de adetim gecikmeden önce hissettim eşimde öyle hissetmişti 6. Hissim kuvvetlidir benim 😆
zhrrmom el_sa o vakit hiç gelmiyor 😅 hep erken hissediyorsun 😅 umarım ıstıyorsan hamilesindir. Haber ver mutlaka
Ruyasekr2089 el_sa yok canım ben hiç hissetmemiştim hatta adet söktürücü içecektim içmeden emin olmak için test yapayım dedim öyle öğrendim😂😂
unlu0801 el_sa benim reglim bu yaşıma kadar hiç gecikmedi 1 gün gecikti ve regli sancılarım vardı erken gebelik testi almıştım
Zehrailly el_sa Ben ilk üç ay neredeyse hiç anlamadım hamile olduğumu sonradan hissettirdi kendini hep. Açıkçası korunuyor olsaydım tek şüphem adet gecikmesi olurdu asla anlamazdım 😅
ErsBegAs el_sa hamileyken bile hamile gibi hissedilmiyor 😅 9 aylıktım sadece hareket edince aaaa bişi var karnımda diyordum