ikinciyesekeranne susuksu hevesinizi kaçırmak istemem ama 34de aynısı bana denmişti hatta kanala girmiş bugün olur diyemem ama çokta durmaz demişti diye korkup apar topar evi vs temizledik. 35.hafta kontrolünde kanaldan çıkmıştı oğluşum 😁
susuksu ezgi3452 ikinciyesekeranne hsshshsh haydaaaa inşallah öyle bir şey olmaz ya doğsun artık sağlıcakla minnoşum shhdhd şu an kaç haftalıksınızzzz
ezgi3452 susuksu Ben 31 haftaliğım banada 39-40 asla beklemez haberin olsun dedi şimdiden aldı bi panik😂😂 Haftan iyi sağlıkla gelsin ❤️
susuksu ezgi3452 ayyy 36ya ladar beklesin sonra istediği zaman gelsin sizinki de çok beklemedennn. inşallah bizimki de gelir artık sağlıcaklaaa
ikinciyesekeranne susuksu oğlum doğdu canım 2 yaşında, ama 37.haftada planlı sezaryen ile doğdu gelmeye niyeti yoktu yani sağlık sorunlarından zorunlu sezaryene döndü 😁
Selim_Alparslan susuksu Bebege bagli bu durum kuzum. Benim ilk oğlumda 38+0 da ikinci oglumda 38+4 te doğdu. Ne zaman gelmek isterlerse. Sende dogumu başlatmak icin kendine yardımcı ol. Su gibi dogumun olsun inşallah kuzum 🎊