yildiz93 Sevgiiss 24. Haftadayım 6. Aya girdiğimden beri hızla ağırlaşmaya başladım 8. 9. Ay nasıl geçecek düşünemiyorum 😄
Ha1999 Yazmelegi_ Canim B12 ilacı yazdı doktor düşük çıktığı için kanda ama recetesinde hamilelikte kullanılmaz yazıyor korktum biraz kullanan varmı içim hiç rahat degil
snmerd Sevgiiss 21. haftalığım kaçıncı haftada başlıyor 3. trimester? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Esraysr16 powerpuffgirlss bende 28+5 bende ağırlaştım ya hiç bişey yapmak istemiyorum sadece yatmak istiyorum 😂
powerpuffgirlss Esraysr16 bende ayni temizlik yemek hicbisi yapmak istemiyorum hatta kendimi bile saldim 😂
Esraysr16 powerpuffgirlss aynı bende öyle gerçekten ya ne temizlik ne yemek ne kendim cidden nolucak bilmiyorum umarım uzun sürmez canım hiç istemiyor ama ev de dağınık olunca ya da yemek olmayınca kendimi kötü hissediyorum 😂aklım hep onlar da oluyor
almila1723 Esraysr16 33+1 den selam kızlar 🤣 doğum yaklaştıkça o temizlik enerjisi geliyor merak etmeyin🤣 Şuan destekle yapmam gereken şeyleri tezcanlılığım yüzünden kendim hallediyorum . Yeterki heryer temiz olsun neolur neolmaz kafasındayım