ebrudefnee damlasv 14. Haftada gittim doktor sadece kordon değilse erkeğe benziyor demişti ama net birşey söylemedi randevum haftaya o zaman net öğrenirim diye düşünüyorum
sunbloom123 damlasv boyunuza göre bu kiloda görünmemesi imkansız gibi geliyor açıkcası 1.60 bpyunda 100 kilo tanıdığım var hep göbekten bakılıyor bende kiloluyum sadece kese için alttan muayne yapıldı onun dışında gerek duyulmadı
sunbloom123 damlasv garip gerçekten doktorunuz farklı bir doktor da deneyin bence haftanızda ileride takmayın derim 🙏
gunesimekardes damlasv ay yok ben 178 im 112 ye ulastim gayet de goruyor. Ayrica 182 ir kadin 100 kilo ile sisman bile gorunmuyor. Bir de baska doktora mi gecseniz. Benim bi giciklandim doktorunuzdan. Ilk gebeligimde 5 haftalik filandi sanurum o zaman altran bakmisti. Bunda da bi keresnde su gibi bisey geldiginde gitmistim o zaman alttan bakmislardi onda da bebegi yine ultrasonla ustten gordu sanirim kanala vs bakti alttan anlamadim ama hani elzem bir durumdu. 4 aydir alttan bakmasi sacma
damlasv gunesimekardes inanın bizim boylardaki kişilerde bu kilolar karında aşırı bir yağlanma bile yapmıyor çok haklısınız
bsrelif Bazı durumlar varmış evet ama ben olsaydım içimin rahat etmesi adına başka doktora giderdim net
damlasv bsrelif yarın sabah yine kontrolüm var tekrar belirteceğim ısrarı olursa değiştirmeyi düşünüyorum
gunesimekardes damlasv oyle tabi. Insanlara kilomu soyleyince inanmiyorlar bile. Siz bir de sporcusunuz cok cok daha ince durursunyz. Bence hala alttan bakavsk bir durum yok. Detayli ultrasona bile karindan bakiliyor. Bi aciklamasi olmali
Gks_01 damlasv karın bölgesi yağlıysa görünmeyebiliyor bir de ultrason kalitesinden o yüzden alttan bakılır annem de 100 kiloydu hep öyle bakılmış ama tedirgin olacağınız bir durum yok bebeğe zarar gelmez
Nidaanur damlasv iyi dayanıyorsunuz ben olsam birdaha gitmemde kabul etmemde. Alttan muayene bedenen çok strese sokuyor insanı. Bence bunu kendinize yapmayın hemde bebeğiniz büyümüşken. Aynı aynadayız bebek görünümündeler yani karından net görünür.
Nidaanur damlasv iyi dayanıyorsunuz ben olsam birdaha gitmemde kabul etmemde. Alttan muayene bedenen çok strese sokuyor insanı. Bence bunu kendinize yapmayın hemde bebeğiniz büyümüşken. Aynı aynadayız bebek görünümündeler yani karından net görünür.
annebebeka damlasv evet zaten bu yüzden görüntüden birşey anlaşılmıyor, vajinal muayenede korkulacak endişe edecek bir durum yok ama yapılmasa daha iyi olur çünkü bebek büyüdükçe rahatsız edici bir hâl alıyor, bazen sancı tutabilir.
selenemoon damlasv 4+6 da ilk kez gitmiştim o zaman bile karından baktı keseyi gördü öyle de devam ettik. Bu kadar ay alttan ultrason duymamıştım açıkçası
eed21 damlasv Ben 108 kilo 165 im bana hiç göremiyorum diyip alttan bakayım demedi. Keseyi karından kalp atışını karından duyduk. Sizin doktorda sorun olabilir bence
mmia damlasv banada çok tuaf geldi ilk haftalar neyse bebek gözükmeye bilir de 4 aylık nasıl göremiyor. Ben 6 haftalık acile gitmiştim o zaman mecburen alttan bakıldı.Mecbur kalmadıkça bakmıyolarmış zaten. 35 haftalığım hep üstten bakıldı ve göremiyorum gibi bi durum söz konusu olmadı bile. Bende 163 boyunda 77 kiloyla hamile kaldım şuan 82 kiloyum yani aynı orantılarda hemen hemen. Alttan muayene çok iyi bişey değil zaten ne saçma bişey.
damlasv mmia zararı olduğunu sanmıyorum ama psikolojik gerginliği bile zarar insanda kramp oluyor saatlerce