Sinemkarayakar Aryaalina silemiyorum nasıl silecem canim kizlar çok özür dilerim ya hakkınızı helal edin mideniz bulanmamıştır insallah
Sinemkarayakar FatmaAtess beyazdı canim 2 parçaydı vala burası yemek postumuz kusura bakmayın msjlari okumadan direk daldım yazdim
BMA FatmaAtess ben suan aciktim gecenin 1 bucugu 🤣aslinda birazda esim yüzünden bu saatte geliyor onu bekliyorum aksam yemeği icin tek yemek icimden gelmiyor😒🤭🤭
Minnosizmmm FatmaAtess ay nolacak bu halimiz bide ben yedikçe eşimde yiyor bu surecin sonunda basgül ailesi gibi olucaz 😂
FatmaAtess Minnosizmmm benim kide öyle ben yiyince oda yiyo bitek kendine bakmış dedirtmem ben kimseye 🤣🤣
Rabiaeser FatmaAtess bende yedim kalktım uzanıyorum şimdide uyku yok nasıl bişeyse😂😂😂😂afiyet olsun bu arada😀
DemetDigesu Ayy bendeee hep acımmm camıs bıgı yıtorum arada kusuyorum sobra tekrar devam yaa sımdı erık olacaktı kızlarr bol eksılı ve tuzluuu canım cook cektııı
Seymakayaoglu silam kizlar 🙆 bende acimmmm nevar menünelerde bu saatler oldugumu bisey beni yiyor bende yemek yemek istiyorum 😂😂😂
Aylinannesi DemetDigesu 🤷🏻♀️😞 nerde varki hiç denk gelmedim bi çıksın bol bol yicem ama cok pahalı ya bune
Seymakayaoglu haaaaa erik 😲😲 500 telemi altinmi satiyorlar niye bizi dusunmuyorlar bu hamilelere yazik degilmi zavalli biz olsaydi yerdik 🙇
Aylinannesi Seymakayaoglu şarkıcı bengü paylaşmış bide kilosu 500 tl haberde göstermiş. aşeremicezde artık diye o alamıyosa biz ölek ozmaan 😞😞😫