Aryaalina FatmaAtess sağol canım 😂😂😂 ne olmzsa Doğum sonrası gidecek kilolar yiyelimmmm😂😂😂😂diyet bunlar diyet😂😂😂
Sinemkarayakar Kizlar bise soracam ben 1 hafta olacak tuvalete gittim afedersiniz özel bölgemi yikadim kurularken elime yapış yapış beyaz sıcak bise geldi o akintimi oluyo yoksa nişan mi 31 haftaligiz
Sinemkarayakar FatmaAtess beyazdı canim 2 parçaydı vala burası yemek postumuz kusura bakmayın msjlari okumadan direk daldım yazdim
Sinemkarayakar Aryaalina ayyy pardon canim vala tam.okumadim msjlari çok özür dilerim hemen siliyorum
Sinemkarayakar Aryaalina silemiyorum nasıl silecem canim kizlar çok özür dilerim ya hakkınızı helal edin mideniz bulanmamıştır insallah
Minnosizmmm FatmaAtess bende tokum ama biseler yemek istiyorum muz yiyip bol su içtim ama hala biseler yiyesim var gözüm mu ac acaba 😋😂
FatmaAtess Minnosizmmm yok kuzum meyve benide kesmiyo malesef tok tutsun diye yiyorum aaaaa bi bakıyorum daha çok açıkmışım 🤣🤣🤣🤣
Minnosizmmm FatmaAtess ay nolacak bu halimiz bide ben yedikçe eşimde yiyor bu surecin sonunda basgül ailesi gibi olucaz 😂