Kahyaasena Kızlar folik asitim bitti benm folicus plus kullanıyorum bebeğim 10 haftalik şuan 12 haftaya kadar kullanılıyor genelde folik asit de 2 hafta kullanmasam bı problem olrmu ki çünkü ilaç artacak sonra ne yapicm onu bilmiyorum
Baloglus Kahyaasena İlaç artacak diye kullanmamak bana hiç mantıklı gelmedi. 12. Haftaya kadar kullanmak gerek.
burcuo Kahyaasena Bana elimdeki bitene kadar kullanmamı söylemişti, 14.haftada bitti benim. Gebelik öncesi kullanmamıştım.
_pearl Kahyaasena Artacak diye kullanmamak olmaz ilk 3 ay kulllanılıyor Dr. a dedim bırakıyım mı ben 3.5 oldum hayır bitir kalmasın dedi
Kahyaasena Baloglus yani fikir sormak istedim burda o zaman mecbur kullanilcak ya ne den bu ilaçları günü bitene kadar ayarlanip kullanilmasini sağlamıyor lar anlamıyor um
annebebeka Kahyaasena benim bildiğim kadarıyla bittikten sonra tekrar kullanılmıyor, bende ilk bittiği zaman doktoruma söyledim artık gerek yok birkaç hafta sonra demir ilacı ve d vitamini vereceğini söyledi.
erkekannesi1_ Kahyaasena valla ben raht 27. Haftaya kadar kullanmışımdır folik asiti doktorum saolsun hiç bırak falanda demedi şans eseri başka doktora kontrole gittiğimde doktor devit verdi bu arada kullandığım haftaya kadar arada 1 ay hiç içmediğim falanda oldu 2 gündebir içtiğimde oldu hamileliğimi 7. Haftasında öğrenmiştim ama folik asit çok önemli zaten 10 haftalık çok yeni kullan kesinlikle
minikmucizem26 Ya benimde ilacım bitti suan 12 arti 1 günlüğüm tekrardan almama gerek varmi acaba…sonraki kontrolüm 20 şubatta cnku
ghostty minikmucizem26 ben de 12. haftaya kadar kullandım. Sonrasında multivitamin verdi doktorum. Onun içerisinde de folik var. Her şekil devam ediyoruz aslında.
psymom2 Doktor bana 20. Haftaya kadar devam dedi folik asit için yani kutunuzu bitirebilirsiniz . 10. Hafta bence bırakmak için çok erken
orhismommmmmm Kahyaasena ne alaka asko bazen doktorlar devam etmesını söylüyor folik asitin o iki hafta bebek için çok önemli Belki devam edersın al ilacı
hilu Kahyaasena 12.haftaya kadar folik asit kullanmak gerek 1-2 gün içmeyecek olsanız tamam da 2 hafta kullanmamak bence çok uzun bir süre
ayaniz Kahyaasena ben 9. Aydayım hala folik asit takviyesi alıyorum neden 12. Haftada bırakılıyr onu anlamadım devletteki doktorlar sanırm 12 de bırakıyolar hangisi dogru acaba
esrashnn01 Kahyaasena 12. haftada kesmek zorunda değilsin ilacı tamamen bitirebilirsin ben multivitamin olarak kullandım hep hala folik asit içerikli multivitamin kullanıyorum yanlış düşünüyorsunuz doktorunuz ne şekilde kullanmanızı söylediyse o şekilde kullanın
Gks_01 Kahyaasena 15 gün fazladan kullanırsınız ne olacak ? Doktorunuz multivitamin ekler onun içinde de folik asit var gebelikte çok önemli isterseniz araştırın fazlasından zarar gelmez
Kahyaasena Gks_01 yani bende folik asit eksikliği yok genelde doktorlar çoğu gebe bayanlara folbiol yazar ama ben 2 yildir folik asit kullandığım için folik asit eksikligim yok yani bide folicus plus en düşük doz folik asit takviye edici gıda biseyler yazıyor
ayaniz _pearl devlete giden burdaki arkadaslar ve gercek hayattada denk geldiklerim hep 12. Haftada kesiyolar. Özeldeki doktorlar takviyeleri kesmiyor genelde böyle gözlemlemledim. bu alaka :)