shrbnkrks blue_berry şöyle söyliyim normalde sütyen takınca birşey yok ama sütyeni çıkartınca bos kalinca sızlıyor gibi birsey birde dolgunlasti
blue_berry shrbnkrks evet benimde öyle sütyen varken hafif baskı yapıyor çıkarınca çok acıyo bide dokununca, dpo kaç sizin
yasewin Deletedmom_878 ben onu sordum yapay zekaya da her zaman öyle değilmiş ya lh hormonu için o diyor beta için değil diyor. Bi de daha var beş altı günümüz hemen yelkenleri suya indirmee
Deletedmom_878 yasewin kız benim ovülasyon başından beri koyu olarak ilerledi şimdi o koyuluk yok ilk defa böyle silik gördüm
gogebakk Deletedmom_878 4 gün sonra benim adet günüm bekleyelim bakalım test negatif çıkarsa demek ki her zaman doğru değil çünkü bu kadar pik olması beni de şaşırttı
Deletedmom_878 gogebakk seninkide çok karışık bu ay ben regl olursam testi de uygulamayı da bırakacam stresten olmuyor valla ben kendimi biliyorum
Deletedmom_878 gogebakk bende ovülasyon yaptım ilk defa böyle silik gördüm kaç gündür olsaydı koyu çıkardı moralim yerle bir 🥹
gogebakk Deletedmom_878 ya sorma bende akışına bıraktım ramazan geliyor zaten ama 3 gün yunurtlama sancısı olur mu
nysa Bugün dpo 7 idi benim belirtilere göre test yaptım ama negatif bide şöyle bir durum var normalde 28 günde bir adet olurum fakat 2 aydır 26 güne düştü hangisne göre sayacagim şaşırdım benim gibi olan varmı aranızda?
gogebakk Deletedmom_878 orası belli olmuyor işte lh ile hcg ölçme seviyesi farklı sen yine de erkenci umutsuzluk yapma
Aysgl97 Deletedmom_878 canım neden umutsuzluğa düşüyorsun evet ovulasyon koyu çıkıyor ama Bhcg kanda yükselmeye başlayınca koyulaşıyor belki var.Daha erken
melanuurr Bede Femara ve ovitrelle kullandım bu ay bekliyoruz bakalım umutsuzum sadece regl olacaksam da günümde olmak istiyorum:)
yasewin melanuurr hadi hayırlısı 🥹 ümitsiz olmayalım kızlar ya aa nedir bu pozitif konuşalım iyi şeyler olsun🥰
Deletedmom_878 yasewin evet bende negatif çıkarsa silip test yapmayı düşünmüyorum diğer iki gebeliğim rastgele denediğimiz ay olmuştu birisi düşük oldu ama böyle düşünmek stres yaptırıyor