-Basakk- Kızlar nişan gelindikten sonra ne zaman hastaneye gidilir ? Eşim kayın validem gidelim diyor ama ben biraz sancımın gelmesini mi beklesem belim ağrıyor ama çok değil sancı sıklığı yok
Lexias -Basakk- kaç haftalıksınız, nişan gelince hemen gitmeyin sancılar sıklaşınca gidin nişandan bir gün sonra da doğum olabiliyor bir hafta sonra da
Diidosd -Basakk- hemen gitmene gerek yok. Sancı yoksa. Ya sancı gelir ve sıklaşır ya da suyun gelir o şekilde gitmen daha doğru olur senin için. Hastane ortamı insanı geriyor ister istemez
holamerf00 -Basakk- gidin isterseniz benim nişanım geldi sizin gibiydim sancı yoktu ama bebeğim kakasını yapmış su artmış suni verdiler ve kakasını yemeden doğdu
Lexias -Basakk- sizin haftanız baya geçmiş canım kakasını felan yapar git bence. Açıklık yoksa eve gitmek istiyorum de
holamerf00 holamerf00 bu arada bana kalsa gitmezsdim eşim annem baskı yaptı bende de sonra da doktor baktı hareketleri azalmış su artmış riskli bi durumdaydı ve heran sezeryan olabilirsin dedi bana ama şükür normal oldu
-Basakk- holamerf00 gittim geri dönüyorum sımdı nst bakıldı sancı az açılmada olmadığından geri gönderdiler beklicem artık evde sancı gelmesini
-Basakk- Yazmelegi_ gittim geri dönüyorum sancı az çıktı nst bebek hateketleride iyi dedi acılmada yok dedi beklicrm artık
ctnrcyd Ben nişanım geldikten 2 gün sonra doğum yapmıştım ama haftam sizinki kadar ileri değildi siz yine de bir gidin bence 🥹 sağlıkla doğsun inşallah 🙏
-Basakk- ctnrcyd evet canım bende gittim ama nst sancı az çıktığı ve acılmada olmadığından geri gönderdiler
Yazmelegi_ -Basakk- iyi olmus gitmeniz en azından süreci az çok biliyorsunuz ❤️ bir avazda kurtarsın rabbim
Diidosd Diidosd şimdi okudum sonraki postları. İçin rahatlamıştır en azından. Nende kızımda 39+2 de nişan geldikten 3 gün sonra doğuma gitmiştim
-Basakk- Diidosd Evet evet bende öyle biliyordum ama benim 40+3 olduğu için kaka yapmıs olabılır denildi yoksa öyle ağrılarım yoktu sancılarım falan yoktu gittim açılmada yok geri döndüm bekleyeceğiz artık bu süreçte siz neler yaptınız nişan geldikten o 3 gün boyunca