aysegulk07 dalyaluna35 okula nasıl geçtiniz bende düşünüyorum da bi de sadece merkezi okullar mı açıyor kadro yoksa ilçeler ve köyler de oluyor mu bende sağlık ocağındayım rahatım aslında ama kalabalık ve bebek çocuk aşısı çok fazla kafam kaldırmıyor artık
dalyaluna35 aysegulk07 ben ozel sektörde çalışıyorum ozel hastanedeydim simdi ozel okuldayım devlet sistemini bilmiyorum maalesef 😌
060436 1Ali Ben fizyoterapistim hamileyim zor bir meslek o yüzden izne çıktım eşim restoranı var orayı işletiyor 😊
MadameTussauds 1Ali Kuzum Türkiye sartlarini bilmiyorum ben Almanyada Noterde Katibim ama almanyayi soracak olursan evet baya zor 3 yil okuyorsun sinavlara girip mezun oluyorsun ama o 3 yil zor geciyor sinavlarda zor kanun kitaplarina hakim olmalisin
sevimlipandahii 1Ali bir ara çıtı pıtı kizlardandim şimdiki halime bak evden çıkmaya fırsat bulamıyorum 😂😂
irmairma 1Ali ikimizde atanmak istemeyen öğretmeniz 😁 kpss girmedik hiç kurumumuz var eşim orada yönetici bende hazirandan beri evdeyim bu yıl çalışmadım şubatta doğumum var diye yarım dönem çalışıp öğrencileri yarı yolda bırakmak istemedim😌