0925 1Ali şuan çalışmıyorum ücretli öğretmenlik yapıyordum hamilelik dolayısıyla ara verip bidaha geri dönmedim
1Ali buse2507 ay biri daha yazmış sonradan aklıma geldi benimde 🤣iyi ben linçlenmedim keşke yazsaydım “meslekleriniz ne ben yır şöforü eşiyim” Diye 🤡🤪
1Ali MadameTussauds kâtiplik zor mu, bir tanıdığım olana kadar baya emek harcadı az çok hatırlıyorum 🥲
MadameTussauds 1Ali Kuzum Türkiye sartlarini bilmiyorum ben Almanyada Noterde Katibim ama almanyayi soracak olursan evet baya zor 3 yil okuyorsun sinavlara girip mezun oluyorsun ama o 3 yil zor geciyor sinavlarda zor kanun kitaplarina hakim olmalisin
1Ali papatyakokulugece en çokkk saygı duyduğum mesleklerden biri. Babamda yıllarca yaptı hiç kolay değil🥹
papatyakokulugece 1Ali evet koca arabalarin hatta bazen kamyonların altına giriyor Allah korusun bi hareket etse gider tehlikeli bi meslek
suragungor 1Ali ben öğretmenim ama su an calismiyorum 2 gun sonra dogumum olacak bir sure calismayi dusunmuyorum esimde polis
dalyaluna35 1Ali evet çalışıyorum hastanedeydim ilk gebeligim sıkıntılı geçti o sebeple bırakıp okula geçtim biraz daha rahat oldu benim icin ☺️
aysegulk07 dalyaluna35 okula nasıl geçtiniz bende düşünüyorum da bi de sadece merkezi okullar mı açıyor kadro yoksa ilçeler ve köyler de oluyor mu bende sağlık ocağındayım rahatım aslında ama kalabalık ve bebek çocuk aşısı çok fazla kafam kaldırmıyor artık