1Ali Gencbirannis ev hanımları olarak çalışmıyorum lafını kabul etmiyorum bizim mesaimiz hiç bitmiyor ki🥲
sevimlipandahii 1Ali bir ara çıtı pıtı kizlardandim şimdiki halime bak evden çıkmaya fırsat bulamıyorum 😂😂
Cimcime30 1Ali ben fızık tedavı teknıkerıyım bır yıl çalıştım evleınce ev hanımı oldum esım de inşaat sektöründe iş alıp yapıyır
daisy__ 1Ali ailevi sebepler babam biraz sıkıntılıydı istemeye gelecekler nişan vs yaparız dedik iyce kafayı yedi eve faydası olmadığı için de okuyup çalışıyordum üstüne kaçma durumum oldu öyle olunca bıraktım
1Ali daisy__ senin için o zaman hayırlısı öyleymiş demekki Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallah sana 🤍
ogretmenannecik Elisa0110 Şırnak’ın bir ilçesindeyiz. Görev bakımından iyiyiz çok şükür. İlçenin imkanları pek fazla yok 🥲 başka ilçelere illere gidiyoruz malesef ihtiyaç durumunda 🫠
Alya05 1Ali şey aklıma geldi burda bi hanımefendi post açıp mesleğiniz ne ? Ben uzman eşiyim demişti 😁😁🤭ben Ev hanımıyım eşimde emniyet personeli
1Ali Alya05 tövbeler olsun hahahahaha hahahahaha ay hatırladım gibi baya linç yemişti sonra🤣 ben maksat sohbet olsun belki meslektaş çıkar konuşurlar vs diye açtım. Aman yoksa kim ne yapsın kimin ne iş yaptığını falan
Edizhr 1Ali Rabbim yardımcınız olsun inşallah kaza bela göstermesin 🤲🏻🤲🏻 sağ salim evinden işine işinden evine hayırlısı ile gidip gelsin gerçekten çok Zor