1Ali Ben aşçılık okudum ama mesleğimi yapmıyorum Eşimde tırımız var onu sürüyor Siz ne okudunuz meslekleriniz nedir✨
3kedili2bebekli 1Ali büro yönetimi okudum e ticaret uzmanıyım 3. Bebeğime hamile olduğum için 15 gün önce sirketimi kapattim 1 sene ara vercem eşim tekstilci ☺️
Edizhr 1Ali benim eşimde tır meraklısı vallahi aldı alacak bende yürek güpürtüsü ile duruyorum 🤦🏻hiç isinamiyorum su tır işine bana aşırı tehlikeli geliyor ya Bu arada ben ev hanımıyım eşim mermer sektöründe müdür
seher_3590 1Ali ben öğretmenim ama şuan çalışmıyorum 2.bebegime hamileyim 🫠🥰eşimde üniversitede şube müdürü 😊🥰
namkol1 1Ali Ben sağlık teknikeriyim atanamadım, özelde çalışıyordum eşimle doğuya gelince ev hanımı oldum. Eşim askeri personel
1Ali Edizhr ah seni o kadar iyi anlıyorum ki. Biz ilk tanıştığımız zamanlar sürüyordu sonra bıraktı nakliyecilik yaptı evlendik yine şoför olarak bir iki fabrikada vs çalıştı ama o zaman içim rahattı gidip geldiği yer sınırlıydı. Rabbim nasip etti tırı aldık ama her yola çıkışında yüreğim ağzımda varmasını bekliyorum o korku hiç geçmiyor 🤧evlenmediğimiz zamanlarda da aynıydım sınav haftam vs olurdu uyumam gerekirdi yine içim rahat etmez beklerdim🥲
Edizhr 1Ali Rabbim yardımcınız olsun inşallah kaza bela göstermesin 🤲🏻🤲🏻 sağ salim evinden işine işinden evine hayırlısı ile gidip gelsin gerçekten çok Zor
Mege_Adanisa 17 yıl tekstille uğraştım şükür kurtuldum ev hanımıyım 😁eşim de hayvancılık yapıyor küçük baş kuzularımız koyunlarımız var şükür Rabbime geçiniyoruz 🥰
gebetubis namkol1 +1 bende öğretmenim atanamadım eşim askeri personel doğudayız sağlıkla sıhhatle gelsin bebişler
Havin49_ 1Ali eşim normalde bankacılık okudu ama atanamadı kargo firmasında depoda bölge sorumlusu bende terziydim evlendikten sonra bıraktım ev hanımıyım
1Ali Havin49_ bir yandan en güzeli gibi geliyor bebeklerimizi gönül rahatlığıyla kendimiz bakıyoruz 😍
1Ali Gencbirannis ev hanımları olarak çalışmıyorum lafını kabul etmiyorum bizim mesaimiz hiç bitmiyor ki🥲
seher_3590 1Ali atanamadim zaten ama ücretli öğretmenlik yapıyordum normalde şimdi hamilelikten dolayı yapamıyorum canım 🥲
daisy__ 1Ali ailevi sebepler babam biraz sıkıntılıydı istemeye gelecekler nişan vs yaparız dedik iyce kafayı yedi eve faydası olmadığı için de okuyup çalışıyordum üstüne kaçma durumum oldu öyle olunca bıraktım