Ysmntprk50 Benim oğluşumda gelmek bilmedi ocakta 40+1 deyim doktor salı günü suni sancı verelim dedi. Çok korkuyorum suni sancıdan saatlerce. Kıvranıp ya açılmam olmazsa diye felan 🙄😕
Ulkumom anonim51 doktora zaten nişanımın geldiği sabah gitmiştim bebek hareketlerini az hissediyorum diye akşamına nişanım geldi işte.
ayysees anonim51 son 24 gün🥹 normal doğum şuanlık stres heyecan hat safada tedirginlik var ağrılar artık artıyor erkek bebiş🥹🥹 Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲
meltemerennn anonim51 yarın çatı kontrolüm var çok korkuyorum gün verecem felan dedi eğer çatım darsa ona bakacaklar
cansuvet Haftaya ya da ondan sonraki hafta bizim de kesin son bakalım 😍 Mart annesi olarak başlamıştım içimde hep şubat annesi olmak vardı ben de kova burcuyum ahahhaha Kolestaz olduk gerçekten şubat annesi olduk ahahahah
sorenita_ anonim51 çok heyecanlı evet🫶🏻 ilk doğumumun arasından 7 yıl geçti çoğu şeyi unutmuş gibi hissediyorum sanki ilk doğumum
penbe_karisi Ay sonundaaa Şubat ayindayizzzz ❣️🥹🥹🥹🥹 Son 18 gün 🥹🥹🥹🥹 38 hafta planlı sezeryan olucam günümüzü aldık heyecan doruktaa ❣️❣️❣️