Deletedmom_878 Sevim1902 artar aşko burda bi arkadaş vardı melike 7 ile öğrendi arttı şu an sağlıklı ilerledi
prensesinannesii1 Sevim1902 hayırlı olsunnn sen ne kadar iyi düşünürsen bebeğin de sana o kadar tutunur sanırım 2,5 3 haftalık falan benimki öyleydi 11 le öğrenmiştim ama hiç kimyasal diye düşünmedim sende düşünme
buketdeniz19 Sevim1902 ben adetime 4 gün kala 13 ile öğrenmiştim canım tek bir değerle kimyasal demek doğru olmaz 2 gün sonra kan ver artışa bak bi
Sevim1902 prensesinannesii1 2 gün gecikti geç döllenme mi bilmiyorum.siz iki gün sonra tekrar mı verdiniz
prensesinannesii1 Sevim1902 evet ben iki gün sonra verdiğimde 45 olmuştu Hatta dayanamadım 2 gün beklemeden akşamı 11 di gittim sabah bidaha verdim 17 çıkmıştı o halde bile kimyasalı düşünmedim sende düşünme artar 2 güne inşallah stres yapma
Lavinyam06 Sevim1902 evet biliyorum o yüzden mutlu oldum içini ferah tut inşallah yükselir haber vermeyi unutma ❤️❤️
Lavinyam06 Sevim1902 ama geç yumurtlama oldu diyorsun yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor ona göre gecikmeyi hesap etmelisin
prensesinannesii1 Sevim1902 benim geç döllenme olmuştu canım düzensiz regllerim o yüzden sanırım regle çok yakın tarihte yumurtlamışım o zaman tutmış regl bejlerken hamileliğimi öğrendim
Deletedmom_878 Sevim1902 yok yok kötü düşünme iyi düşün iyi olsun tekrar hayırlı olsun bana da dua et 🤗