Sevim1902 busrax_ doktora yazdım erken vermişim testi cuma tekrar ver dedi .inşallah kimyasal degildir🤲
beyzaygun Sevim1902 Ben awox ve pradictore çok güveniyorum hepte hamileliğimi onlarla öğrendim dört kere 😂 yani hamilesinizzz
Sevim1902 prensesinannesii1 iki kez yumurtlama olmuş galiba tam olarak bilmiyorum regl iki gün gecikti
prensesinannesii1 Sevim1902 Sevim1902 ayyy inşalah hamilesindir ama ben awox da hiç duymadım kuruma yaptığını yüzde 90 hamilesin bence 🩷 bende çok kullandım bu testten bende kuruma hiç yapmadı yani silikse bile genelde hamilelik oluyo bunda
Sevim1902 prensesinannesii1 çok heycanlıyım bekliyorum bakalım🤲ben de güvenerek aldım internetten olduğu için biraz şüphede kaldım
prensesinannesii1 Sevim1902 hayırlı olsunnn sen ne kadar iyi düşünürsen bebeğin de sana o kadar tutunur sanırım 2,5 3 haftalık falan benimki öyleydi 11 le öğrenmiştim ama hiç kimyasal diye düşünmedim sende düşünme
Deletedmom_878 Sevim1902 artar aşko burda bi arkadaş vardı melike 7 ile öğrendi arttı şu an sağlıklı ilerledi
prensesinannesii1 Sevim1902 bebek daha küçük yani neden kimyasal olsun ben 11 le öğrenmiştim Sen biraz erken öğrendin sadece
buketdeniz19 Sevim1902 ben adetime 4 gün kala 13 ile öğrenmiştim canım tek bir değerle kimyasal demek doğru olmaz 2 gün sonra kan ver artışa bak bi
Sevim1902 prensesinannesii1 2 gün gecikti geç döllenme mi bilmiyorum.siz iki gün sonra tekrar mı verdiniz