Nilozof her sabah çiğ yumurta bir tane iç dediler 15 gün boyunca ben birkaç gün suda bıraktım hafif katı olunca içtim
Onunla birlikte 15 gün boyunca soğan ve sütü iyice kaynatıp soğumaya bırak uyumadan önce bir parça beze geçir ve iç çamaşırına koy giy öyle uyu ama sızma yapmamasına dikkat et
Sonraki 15 gün her sabah 3 incir ye aç karnına akşam ise havuç süt bir inciri kaynat ye istersen makinadan geçir iç
Ben bunları yaptım ama mide kalmadı bende bazen pes ettiğim de oldu regl bitiminden 3 gün sonra yap bir ay boyunca benim bir buçuk yıl olmadı bebeğim ve istiyordum da küçüklüğümden beri çocukları severim ama eşimin ailesi demedik şey bırakmadı bana 3 aylık evliyken sen eskimişsin bile dedi hiçbirini eşim bilmiyo şimdi hamileyim ama görüyorum ki sırf hakaret için torun sevmek istiyorum laflarını duymuşum sevinmediler yalandan güldüler uzun oldu kendinize iyi bakın yazmaya utanıyorum böyle şeyleri o yüzden özel mesaj var mı diye sordum
Gittiğim kadın elleriyle karnıma baskı yapıp sertleşmiş de dedi o yüzden kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum rahim ters dönmüş dediler artık o mu düzelti yoksa etiğin dualar mı Allah bilir oturduğunuz yerde böyle bilen insanlar varsa görünün isterseniz