mavikelebek54 maco61 nedense 2.de herkes her şeyi unutuyor ya 😅 benim ilk olduğu için tecrübesizim 🥴 bi kaç tanıdığım daha yeni devlette doğum yaptı 38-39 gibi alıyorlar
maco61 mavikelebek54 yaa 4 yıl var arada ne biliyim😂 ilk gibi. İşte mayıs 6 sı gösteriyor uygulama ama normal doğum 40. Haftayayı bakalım nisanda doğar inşallah 🤲🤲
mavikelebek54 BlackFish2113 çok teşekkürlerrr benim doktorum da biraz garantici öyle ilerler diye düşünüyorum bende hayırlısı olsun da hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla alalım kucağımıza 😍😍
Gzde_defne mavikelebek54 zannetmiyorum sorun yaparsa doktorunu değiştirirsin inşallah iyi doktorla karşılaşırsın
Merveee6 mavikelebek54 ben 33 de gittim bir ay sonra gel dedi bana çok fazla geldi özele gidiyorum bir de
nursenasu27 mavikelebek54 doktorum herhangi bi problem olmazsa üç haftayı doldur öyle gel derdi en son ki kontrolüm ay başındaydı pazartesi de doğuma çağırdı zaten
reys mavikelebek54 31den sonra 2 haftada bir çağırmaya başladı 33te gittim 35te gittim şimdi 37de çağırdı
almila1723 mavikelebek54 doktorunuz sizi yönlendirmiyor mu? Ben 31+3 te gitmiştim 3 hafta sonra gel dedi , sonrasında 2 haftada bir olur