vanilya_kokusu_ Kızlar bayılacam az kalmış erik nereden bulabilirim 😭😭 tansyonym düşüüyo sanki offf ekşi ekşi canım çekiyor pislik Instagram dan gördüm 😂😭 şimdi nerden bulacam bennnnn
Melekumayy vanilya_kokusu_ sert bir kivinin uzerine tuz atip yersen ayni erik gibi oluyor tadi ama kivi eksi olacak
burcuo vanilya_kokusu_ geçen trendyoldan reklamı çıktı akşam akşam 🥲 eşim de diyor ki kapat kapat bakma 😂
Adada vanilya_kokusu_ evet de git bul de allah allah yaa. Cahil cahil soru sormasın sen değil bebek istiyor bu bilimsel bir şey . Gitsin bulsun
selenayyamakoglu16 Geçen gün bende aynısını yaşadım manavda vardı bence sizde bir sordurun 3 4 adet satıyorlar vanilya_kokusu_
-Papatya33 O gün benmde canim istedi. Evde yazın kalan eriklerden konserve yapmstm onu buldum da yedim öyle rahatladim
alicsyndrome ayy tam aynısı olmuyor ama pazarlarda marketlerde falan erik turşusu oluyor bazen ondan yiyebilirsin🫢🫢 trendyolda da görmüştüm erik bak istersen
siisu vanilya_kokusu_ Avşar sodanın erikli olanı mı ne cıkmış gecen biri yazıyordu burda gördüm aynı yeşil erik gibiymiş tadı belki işe yarar bilemedim
karahanl Trendyoldan eşim almıştı beni tatmin etmedi mevsimindeki gibi değil 8 aylık oldum hala aşeririrm eriği içimde kaldı bulamadık 🥹