sevcannurr İkili tarama tesi 11-14. Haftalar arasında yapılıyormuş ama ben devletten randevuyu zor bulduğum için 15+4. Haftama denk geliyor yine de test yapılabilir mi?
Fatmanur_0416 sevcannurr yok yapmazlar bende şehir Hastanesi’nde randevu bulamadığım için yaptıramadım doktorum sorunca da randevu bulamadım dedim ben 15.haftada gittim 14.hafta başı sondu dedi yapmadı kaldı
sevcannurr orhismommmmmm Sordum ama 18 bin tl fiyat verdiler çok geldi, gideceğim tarih 14+5 e denk geliyor
elifin_ Melike3506 Ben 2 li yaptırmamıştım sizce 4 lü yaptırmak mantıklı mı yoksa risk oranı daha yüksek mi çıkıyor
defnoloj sevcannurr çokta önemli bi test değil zaten. Usg de risk bulgusu olmasa ben hiç yaptırmayı düşünmüyordum bile
esrak07 sevcannurr 18 bin nedir ya yuh bi yanlışlık olmalı belkide orada kadın doğuma gitmiyorsunu diye mi acaba şehirden şehire fark etse bile ben 3 bin tl ye yaptırdım özelde ama doktorum da o hastanede
orhismommmmmm sevcannurr kız o nasıl para öyle sadece ikili taramaya mı öyle istediler yanlıştır ay o
kvanabi sevcannurr Fetal DNA testleri o fiyat bence size doğrudan özel testi yapma istemişler. Bugün bende özel testi 16 bin tl ye yaptırdım
sevcannurr esrak07 pazartesi bir kaç özele daha soracağım, yaptıramazsam detaylı ultrason yapılır üzülme diyorlar ama ikiliyi de yaptırmak istiyorum yine de kafam çok karıştı
sevcannurr aselesea devlette randevu bulamayınca bir tane özeli aradım tek gebelik mi çift mi diye sordu hatta ve 18 bin dedi kapattım
sevcannurr orhismommmmmm Çok eminim beni yanlış anlamadılarsa ikili tarama testi ücreti sordum ve 18 bin tl cevabı aldım
orhismommmmmm sevcannurr ay valla biz özel takipliyiz doktor kan verin sonuca bakalım dedi 1000 1200 tl ödedik 1 hafta sonra sonuç cıktı
ebrudefnee sevcannurr yapmazlar sanırım o haftalar içinde gidiliyor galiba bende 12+3 de gittim ama geç olsaydı muhtemelen yapmazlardı