Alya05 mavig Ayseguls_baby ikinciyesekeranne ikinciyesekeranne eslem2121 ikiprensesannesi___ Saat 11 gibi tekrar kustu acile geldin uzman doktor baktı yatış yapıldı bağırsak enfeksiyonu dedi doktor Serum yaptılar ağrı kesici Şimdi ikinci serumu taktılar dua edin kızım için hemen toparlansın inşallah
Bumah Alya05 kakası yeşilse üşütmüş demek ki geçen oğlumda ateşi çıktı kakası yeşildi ve kusuyodu terlettim onu hemen değiştim ateşini attı öyle yani bu şekilde oldugunu dğşündüm açıkcası
badeko Alya05 çok geçmiş olsun benim kızımda da bir haftalıkken yüksel ateş oldu kanında enfeksiyon çıktı birkaç gün küvezde kaldık birlikte hastahanede geçti gitti çok şükür fışkırarak kusardı 6 aya kadar devam etti kusmaları Buda reflüden kaynaklıydı acil nasıl o bebeği geri gönderir anlamadım ateş tehlikeli
Alya05 badeko Sizede geçmiş olsun 💐 Bazı doktorlar başından salıyor ilgilenmiyorlar Bizde tekrar acile geldik Bizimde yatış yaptılar bağırsak enfeksiyonu dedi doktor
ecemciik Alya05 Çok geçmiş olsun, okurken inanılmaz üzüldüm ve bende çok endişelendim gerçekten, inşallah yavrunuz bir an evvel sağ salim iyileşir, hemencecik toparlanır inşallah. Lütfen bizleri de bilgilendirin. 🙏🏻
Alya05 ecemciik Amin inşallah hemen geçer kızım iyileşir, Allah sizden razı olsun Serumlarsan sonra kendine geldi Reyyanım vücudu çok susuz kalmıştı Allah’ın izniyle hemen toparlanır inşallah
Alya05 eslem2121 arven000 ecemciik Bugün taburcu olduk ateşi ve kusması bitti İshal az az var Doktor eve gidin hastanede enfeksiyon kapmasın dedi
Alya05 eslem2121 serumla birqz kendine geldi en azından gözleri açıp hareket ediyor evdeyken baygın yatıyor du
Alya05 arven000 şuan daha iyi cnım serum veriyorlar potansuyum içerikli halsizlik olmasın diye İshali devam ediyor kusması durdu
Alya05 eslem2121 şuan iyi canım eve gelince duş aldırdım ona emzirdim uyudu toparlandı çok şükür serumlar onu kendine getirdi çok sıvı kaybetmişti