eses1407 miniminnacikk benimde kurutmam makinem aynı hangi programı kullanıyorsunuz çok kararsızım bebek kıyafetleri ni atıp atmamak arasında kaldım
miniminnacikk eses1407 hon uygulamasında bebek mod var ilk kıyafetlerini onda kuruttum hiç çekme yapmadııı hafif nemli çıkardı daha güzel ütülendi 🤗😍
eses1407 deletedmom43191 hangi programda kurutuyorsunuz bende yeni aldım programların hangisini kullanmam gerekiyor bilmiyorum özellikle bebek kıyafetleri için
deletedmom43191 eses1407 cocuklarimin kıyafetini koyu renkliler ve renkliler programında kuruttum montlar da renkliler programina attim beyazlar havlular carsaf nevresimler beyazlar programına atiyorum
hedef2026 deletedmom43191 hahahahhahahh napim ay modeli ne diye sorunca full yazdım 9 kg yazsam açıklayıcı olmayacaktı🙂↔️🙃😇😅
ela1128 Tomriscvn bende çok memnunum hemde Bosch falan almadım Regal marka aldım maşallah canavar gibi çok güzel bir makina kışın özelikle kesin lazım bebekli evde çok rahatlık olur bence alın
Atiye2727 papatyakokusu34 merhaba bende kurutma aldım dün geldi ama servis yarın gelecek ve ben bugün açtım kutuyu servis gelmeden bilmedim söylemediler de bir sorun olur mu acaba. Ya garanti dışı olur mu sadece açtık baktık çok canım sıkıldı yaa
hedef2026 deletedmom43191 😅😅😅😅😅daha görücez iyimi tecrübem sıfır 😅😂önemli olan isminin uzun olması değil işlevinin iyi olması 😅😅yoksa AEG önermişti ütücü bacım ama oylamalardan ve araştırmalarımdan bosch a karar verdim 😅benim çamaşır makinam miele onuda bosch yapma niyetim var çünkü çok tutuluyormuş ben sosyal medyanın yalancısıyım😂😂😂
aprilbaby Tomriscvn alabileceğimiz en güzel şey bence Hoover kullanıyorum çok memnunum asma kuruma derdi yok hemen yıka kurut kaldır çok rahat toza da baya etkili azaltıyor
yascdem Tomriscvn 4 senedir kullanıyorum o çıkan tozu hep yutuyoruz aslında ben çamaşırlarımda herhangi bir sorun yaşamadım etikeklerine yıkamadada dikkat ederim zaten girmemesi gerekenleri de atmıyorum yani onlarda çok olmuyor
hedef2026 deletedmom43191 evdeki tozların azaldığını duydum kurutma kullandıktan sonra aslı varmı sizce 😅
Kbr_ylc02 hedef2026 benimki Altus 9 kg çook memnunum fiyatı da gayet uygun çevremde de kullanan çok kişi var öneririm kıyafetlerde çekme vs yapmadı elim ayağım oldu resmen çamaşır takıntımı bitirdi kesinlikle almalısın 🤭
prinkle hedef2026 kesinlikle var çamaşır serdiğim bi odam vardı aşırı toz olurdu ev de aynı şekilde kurutmadan sonra evde uçuşan toz göremezsiniz çok etkiliyor kesinlikle
aslmoms Kullanan biri olarak ; Buzdolabı, ve makineler ne kdr önemliyse bana göre oda önemli. Hele balkonunuz yoksa.