1Ali deletedmom43191 bir süre daha alamam canım ama yazın mutlaka alıcam küçükte oğlum var şart oldu iyice
Guzelanne56 Tomriscvn 4 sene ınat ettım gerekmiyor dedım almadım son 2 aydır aldım ama kendıne ezıyet etmısım bunca yıl sofra bezını bıle kurutuyorum dkdkkd
hedef2026 deletedmom43191 aklımda birkaç fikir var çıkar çıkmaz askılara asıp bekletmek gibi o zmn kırışmaya vakti olmaz diye düşünüyorum 🥲🤲🏻😅yarında gelebilir 3 haftada sürebilir dedi yetkililer gelirse post kalırsa yazarım tekrar inşaAllah😅💃
sema0526 Bence almalısın çamaşır asma toplama derdin yok ben hower aldım fiyatıda uygun gayette memnunum 🥰
Mrsz Almadığın her güne pişman olacaksın .Şimdi yeni evliler bile alıyor ki çocuk olunca daha da lazım olacak.
bonibon27 Tomriscvn Canım aşırı memnunum hiç düşünmeden al zaten ayarlarını yaptıktan asla çekme gibi bir durum olmuyor. Evin içerisinde tozlar aşırı derece azaldı. İşlerim çok daha çabuk bitiyor tam bir kurtarıcı
irmairma Tomriscvn kesinlikle almalısın ya evde kurutma yapmak sağlık için iyi değil insanın eli ayağı oluyor resmen
oguzkaann Tomriscvn ben arçelik 10 kg 1000 kmx kullanıyorum 1.5 sene oldu herşeyide attım düşük ısı modunu kullanarak hiç birşeyim zarar görmedi bebek eşyalarını flanbiraz daha hassas modunda yaparsanız sıkıntı olmaz kesinlikle almalısınız çok büyük kolaylık