QueenBahar_ kartanesi___ Maşallah canım 🙏🏻 Çok güzel geçmiş 💜 Sağlıkla sıhhatle büyüsun bebişin insllah geçmiş olsun ,❤️ Başlığı gördüm çok şaşırdım ne ara.dogurdu bu dedim 🤭
kartanesi___ kurkmantosuzmadonna evet Allah başımdan eksik etmesin o olmasaydı bu hikaye muhtemelen negatif doğum hikayesi olurdu🥺
kartanesi___ aydkut çok teşekkür ederim canım🫶🏻ben sadece dokunduklarını hissettim evet göbeğime dokunuyorlardı ama asla can yakan veya rahatsız eden, çekiştirme şeklinde değildi. Gözlerinizi kapatın ve birinizin göbeğinize masaj yaptığını düşünün
aydkut kartanesi___ çok teşekkür ederim çok rahatlattın. Bazıları karnını yarıyormuş gibi çekiştirmeler hissettik diyince ürküyor insan. Dişçideki gibi acı yok ama tüm dokunuşları hissediyorsun diyen de oldu onun kadar çekiştirme olmuyor diyen de işte herkesin bünyesi farklı ama bunları duyunca korkuyor insan
ikiprensesannesi___ kartanesi___ çok şükür maşallah Allâh analı babalı büyütsün gözün aydın😍 sezeryan bahsedildiği gibi öcü değil yani dimi😅
eslem2121 ikiprensesannesi___ aşk sen nasıl oldun paşamız nasıl öbür bebişler nasıl gidiyor üç çocuklu hayat
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ bahsedildiği gibi öcü değil Allah seni🤣 Sen nasıl oldun dikişlerin vs nasıl 3 çocuklu hayat nasıl gidiyr 😍
yigit211 kartanesi___ gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün aynı şekilde sezaryen düşünüyordum hep sizin gibi açıklıkla gidince normale ikna ettiler iyi ki de ikna etmişler ilk doğumum çok rahattı epidural yaptım ikincisinde epidural almadım o daha zor geçti şimdi 3.ye hamileyim tüplerimi baglatmak için sezaryen düşünüyorum ama ilk doğumda normalden ne kadar korkuyorsam şimdi sezaryen de o kadar korkuyorum 🙃🙂
kartanesi___ yigit211 Hiç korkma neyden korkarsan o zorlaşır. Muhtemelen bana zor gelmemesinin sebebi de kendimi psikolojik olarak hazırlamış olmam
tgcdnzynp yigit211 hikayemiz nekdr aynı ilk doğum 5 cm acıklıkla yattım epidural alarak doğum yaptm ikinci epiduralsz doğum simdi üçüncuyu tüpleri baglatmk için sezeryan olucam ve cok korkuyorum 🥺
eslem2121 kartanesi___ iyiki gitmişsin aşk hissetmişsin sağlıklı uzun ömrü olsun bebişin ailesiyle inşallah rabbim hep mutluluktan ağlmayı nasip etsin inşallah 😘😍
burcu0112 kartanesi___ okuyunca içimi rahatlattın biraz canım bende sezeryan istiyorum ilk dogumum herkes banada tepki veriyor ama korkuyorum çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallah 💕
Lexias kartanesi___ Kızzz baya yakındık ya doğurduğunu görünce şok oldum 😳 çok sevindim Allah analı babalı büyütsün 🤭 bende kurtulmak istiyorum ya bebişimin kilosu 3 ölçüldü hep hevesleniyorum böyle 36 da gelenleri okuyunca.. senin regl gibi olan sancıların Nst de çıktı mı peki yoksa açıklık kontrolünde mi çıktı sadece
kartanesi___ Lexias NST’de de sancım çıktı canım sonra ultrason muayenesi yapıldı oradan bebeğin çok aşağıya indiği görüldü sonra açıklık kontrolü yapıldı 5 cm açıklığın var dedi
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ kadının üstüne çok gidiliyordu ama sezeryan olmak istiyorum dediği için her haltı bilmiş cahiller 😂 iyiyim çok şükür Dikişlerim de iyi şükür biraz yanma falan oluyo bugün 10. Gün şükür iyi toparladım teşekkür ederim sende durumlar nasıl 3 çocukla daha baş başa kalamadık buyük kızım kaynanam da kalıyor ben toparlanana kadar iyi şimdilik şükür 😍🥳sen alışabildin mi
yigit211 kartanesi___ benim de doğumlarımda hastanede gördüğüm sezaryenliler doğum sonrası çok zorlanıyordu birde tabi alışılmışlık var ne yaşayacağını biliyorsun normal doğum da çok zor ama sonrasında ameliyat kadar zor geçmiyor ben safra kesemi aldırdım doğumdan kötüydü benim için