dilaradoyan Eveeet Ocak ayı bitti şimdi sıra şubat annelerinde. Kaç gününüz kaldı doğuma? Doğum şekliniz belli mi? Son günler nasıl geçiyor? Doğumunuzda kimler eşlik edecek? Hazırlıklar alışverişler tamamlandı mı? Ay çok heyecanlı🤩 hadi biraz sohbet edelim.
-hul-ya dilaradoyan son 18 görünüyor ama heran gelebilir artık sancılar çoğaldı biraz korkular arttı bakalım bizi neler bekliyor
Sedef21 dilaradoyan son 16 gün, normal doğum olacak, yanımda annem kalacak k.validem evde diğer çocuğuma bakacak, sık sık yalancı sancılarım oluyor çok zorluyor ilkinde sonuna kadar gezen ben bunda haraket edemez hale geldim doktora göre ikinciler daha hızlı oluyor umarım öyle olur 😃
Dilay34 dilaradoyan Son 2 gün ağrılarım devam ediyor herşey hazır şükür gece uykusu hiç yok resmen ve bu 3. doğumum ama şimdi hepsinden daha çok korkuyorum 😔
samira555 dilaradoyan 14 şubata gün verdi doktorum 🥰 sezeryan olacak bugün doğuma gitsem herşey hazır 😅
Busranur_mnts -hul-ya Ay aynıyız dün post açtım sancım çıktı hastanede tuttular biraz şimdilik iyiyim de arada hafif hafif adet ağrısı gibi ağrı vuruyor muayenede hafif açıklık dediler salı günü kontrolüm var bakalım
dilaradoyan Sedef21 ay amin inşallah 🙏🏻 evde bi çocuk varken halsiz hamilelik daha da zor oluyor inşallah yardımcı olan birileri vardı. Büyüğü kaç yaşında
Elifikoooooo Son 9 gün bebek makat geliş zorunlu sezaryan olucak herşey hazır .akıntılarım arttı geceleri uyuyamıyorum hündüzleri uyuyorum kafam kalkmıyor bir gün iyiysem bir gün kötüyüm eskisi kadar yürüyemiyorım sancılarım var batmalarım var az kaldı nasıl olucak hiç bilmiyorum bir yandan korkuyorum bir yandan artık bitsin çocuk çıksa diyorum
ucuncugeliyo Elifikoooooo kac haftaliksiniz bebegin bu saatten sonra donmesi mumkun degil miymis . Benimki de donmedi de o yüzden soruyorum
cansuvet Sezeryan ile alınacak kolestaz ve ters bebek olduğu için heyecandan bayılıcam burda beta takibi yapıyorduk doğuruyoruz şuan ahahhahah
dilaradoyan cansuvet ya zaman su gibi dimi ☺️ insan hayal meyal hatırlıyor. Güzel günleri olsun inşallah 🩷
Yazmelegi_ dilaradoyan normalde 27 şubat dogum tarihiydi ama bazı sıkıntılardan dolayı her an doğum olabilir diye bekliyoruz bakalım ❤️ Sezeryan olacak Hersey hazır Annem ve eşim yanımda olacak
Minikcivciviimm Yazmelegi_ yaa benimde 27 Şubattı tahmini ama benimde sıkıntılı salı kontrolüm vat tekrar bakalım ne diyecekler en son 37 de alırız demişlerdi su an 36+1im
elinaz1 Yazmelegi_ benim de günüm 27 şubat ama erkenci kuş pazartesi gelmek istedi doğum durduruldu. hala sancılar ara ara geliyor bir 10 gün idare etsek iyi olur dedi doktor bakalım hayırlısı
dilaradoyan Zulfiye06 kaç sene var aralarında. Ssvd deneyiminizi merak ediyorum doğum hikayenizi en pozitifinden yazın inşallah
MerveS697 Zulfiye06 benimde son 13 bende ssvd için bekliyorum 3 yıl var aralarında hadi bakalım hakkımızda hayırlısı 🥰 son üç gündür regl sancısı çekiyorum ve aşağa da baya bi baskı var sinyal gibi bi sızı
Busranur_mnts dilaradoyan son 18 diyor uygulama ama 2 gün önce sancılarım çıktı en fazla 10 güne doğururum inşallah diyorum 🤭 ilk gebelik normal bekliyoruz inşallah sancıdan sonra hastane çantamı tamamen kapattım koydum kenara 🤣 Ödem arada gelen kasılmalar vs yuvarlanarak yaşıyoruz resmen 😅
Huzurr dilaradoyan son 13 normal doğum olacak bekliyorum gelen giden yok :( 2 inci doğum olacak korkuyorum vallahi umarım hızlı olurrrr
Rabiarabisss3 dilaradoyan son 9 gün ama tık yok neden gelmiyor diye korkutuyor bu sefer de normal doğum istiyorum ama kendiliğinden gelmezse ne olur bilmiyorum kafam da deli sorular
Yazmelegi_ Minikcivciviimm bana da en fazla 37 ye kadar bekleriz dediler. Sağlıkla kavuşalım inşallah
Bademlilokum dilaradoyan dün gittim gün almak için işlemler yetişmedi Salı tekrar gideceğim büyük ihtimalle cuma ikinci sezeryanımı olacam. Çoğu şey hazır hem korku hem heyecan sağlıkla aşkım kucaklarımıza bebişleri inşallah. Annem rahatsız yanımda komşum kalacak eşimde oğlana bakacak inşallah kolay geçer çok korkuyorum ya
dilaradoyan Bademlilokum ne kadar bilse de insan o korku oluyor. Sanırım tuzu biberi. İnşallah kolaylıkla bir doğum olur da çabucak geçer biter zorluklar ☺️
gunelozturkq dilaradoyan son 34 gün ama zorunlu sezeryan olucam için şubat sonu olacak muhtamelen serklajli gebeyim çok zorlanıyorum batma ağri acı her şey var çokta heyecanlıyım bebeğime kavuşacağim için annemle eşim kalacak yanımda odası hastane cantamiz falan her şey hazır oğluşu bekliyoruz artık 💙🙏🏻
dilaradoyan gunelozturkq gün vermedi henüz doktorunuz değil mi? Serklajlı hamilelikte yanınızda yardımcı olan olmuştur umarım. Zaten başlı başına zor bir süreç gebelik 😔
Fatma_furkan1996 dilaradoyan dün doktorumdaydım 1 cm açıklığım var geceleri hiç uyuyamıyorum artık yürümekte de güçlük çekiyorum sürekli batma oluyor doktorum bol bol yürü dedi artık kızımın gelmesini bekliyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı 🤲💕
Busranur_mnts Fatma_furkan1996 ben perşembe nstye girdim 50 70 sancı çıktı ama bebek hareketini doktor beğenmedi acile gönderdiler açıklık baktılar yok dediler yine nst çektiler 2 saat aonra yine gel dediler 2. Açıklık muayenesinde ilk muayene mi tetikledi doktor mu sert muayene yaptı bilmiyorum hafif açıklık vsr sankş dedş ama cm söylemedi yine nst ye girdim bu sefer sonuçlar iyiydi eve gönderdiler hastanedeyken adet ağrısı gibi ağrılarım oluydu sık sık serum da verdiler ondan sonra ağrım olmadı dün kendimi takip ettim 2 3 saat arayla hafif ağrı anlık gelip gitti bugün de sabah hafif bi ağrı hissettim bebek hareketleri iyi daha demin de vajinaya bi batma hissi geldi doğumun yaklaşma belirtileri mş bunlar 🥲🥺
hilal858_ dilaradoyan 18 gün kaldı bugün 37+3 saat 13:00 da kontrolüm birde nst var bakalım neler olucak.3.gebelik😅diğer 2 gebelik vajinal olduğu için bu da vajinal gözüküyor iyi giderse