Kelebekkkk34 yürüyüşü kesinlikle tavsiye ederim çünkü ciddi anlamda rahmi ısıtıyor pelvik alana çok iyi geliyor plates de evet iyi gelir güçlendirir ama yürüyüş platesten önce geliyor benim için günde 10 bin adım atacak şekilde her gün 1 saat yürüyüş çok iyi ayağınızdan çorabı hatta son bir hafta karnınızda bir havlu yani rahim sıcaksa tutunma o kadar rahat hatta benim bebbekler transfer anında tutundu yerlerini hemen bellediler hemşire öyle söyledi ben çook şey yaptım da sizlerin yapabileceği kadarını anlatıyorum bir de tüp bebek sürecine girecek olan herkese her gün bir kase yoğurt ya da kefir de öneriyorum ama yoğurdun içerisinde çiğ fındık fıstık badem ceviz gibi kuruyemişlerle beraber hem bağırsak sağlığı için onca ilaç alıyoruz hem de o kuruyemişler doğal folik asit bünyenize şimdiden depolamış olursunuz dışarıdan takviye almazsınız genel olarak böyle ama ben transferden sonra cidden evde hafif yürüyüşlerden başka hiçbir şey yapmadım ilk üç gün yataktan kalkarken bile karnıma yük vermemeye çalıştım namazları oturarak ve başımı çok az eğerek rukü ve secdeleri yapıyordum o kadar karnıma baskı olmasın diye belki abartı dersiniz ama ilk transferimde çok rahattım ve onu kaybettim tedbir her zman vicdan rahatlığıdır bu yüzden ilk üç veya beş gün çok dikkat edin o süreçte zaten tutunma olursa gerçekleşiyor ve artık daha rahat olabilirsiniz